• PRO TV
  • Andreea Esca, primul loc în „Topul celor mai de succes femei din România”! Ce vedete PRO TV o urmează în clasament

Andreea Esca, primul loc în „Topul celor mai de succes femei din România”! Ce vedete PRO TV o urmează în clasament

Andreea Esca, primul loc în „Topul celor mai de succes femei din România”! Ce vedete PRO TV o urmează în clasament

Anul 2023 aduce în atenția publicului cea de-a treia ediție a „Topului celor mai de succes femei din România”, iar primul loc este ocupat de una dintre cele mai iubite vedete din România, Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV.

„Pe locul 1 se află un self-made icon al televiziunii, o femeie care, prin profesionalismul ei și prin consecvență, a ajuns să fi e menționată chiar și în unele manuale de istorie”, notează Libertatea, care a publicat topul realizat de „Zile și Nopți” și Magic FM în perioada 3 – 20 februarie și la care au votat 1.724 persoane.

După Andreea Esca, în top se află Cristina Bâtlan, care a fost prezentă în mai multe emisiuni de la PRO TV, precum „Imperiul Leilor” și „Șef sub acoperire”. Iar locul trei este ocupat de una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut vreodată România: Simona Halep.

Pe cel de-al patrulea loc în „Topul celor mai de succes femei din România” se regăsește o altă vedetă PRO TV, o artistă iubită de o țară întreagă, care ține publicul cu sufletul la gură în fața televizoarelor și reușește să cucerească de fiecare dată și topurile muzicale: Andra Măruță!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni