• PRO TV
  • Cine e bărbatul din Constanța care a amenințat un șofer din mașina căruia au coborât mascații de la trupele speciale

Cine e bărbatul din Constanța care a amenințat un șofer din mașina căruia au coborât mascații de la trupele speciale

Cine e bărbatul din Constanța care a amenințat un șofer din mașina căruia au coborât mascații de la trupele speciale

O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc zilele trecute în Constanța și s-a viralizat rapid în mediul online: un bărbat care traversa de pe un trotuar pe altul, prin mijlocul străzii, nu pe trecerea de pietoni, s-a luat de șoferul unei dube. Însă ghinion! Din mașină au coborât mai mulți mascați de la trupele speciale.

Din câte se pare, în momentul în care a traversat strada printr-un loc nepermis, bărbatul i-a adresat mai multe injurii șoferului dubei și chiar ar fi încercat să-l scuipe pe acesta. Iar în momentul în care el a devenit agresiv, din mașină au coborât mai mulți mascați, care au încercat să îl calmeze. Pentru că bărbatul nu a vrut să se dea bătut și a continuat scandalul, mascații l-au luat în dubă și l-au dus la secție.

@mollanu1 #mascatii #diicot #constanta #tavernaracilor #tomis #???? #romania???????? #fy #mollanu #fy #fypシ #fy???? ♬ sunet original - Mollanu1????

În vârstă de 32 de ani, bărbatul care a fost încătușat este însă un cunoscut al oamenilor legii, după cum notează jurnaliștii de la Replica Online. Pe numele real Andrei Valentin Șerban, dar cunoscut în Constanța drept Valentino, tânărul a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, iar majoritatea au avut loc chiar în trafic!

@mvd.official intervenția mascaților din Constanța la smecherul care a înjurat fara sa stie cine se află in acea masina cu geamurile fumurii #mascati #interventie #fbi #sri #police #smecher #constanta #intervention ♬ sunet original - MARIUS &MVD

După cum notează sursa citată, în toamna anului 2020, Valentino a fost împușcat cu bile de cauciuc, după ce s-a certat pe un bulevard din Constanța cu un alt bărbat. Iar în iarna aceluiași an, Andrei Valentin Șerban a coborât din mașină și i-a dat un pumn unui alt șofer pe care a și încercat să îl taie cu un cuțit, deoarece aveau un conflict mai vechi. Persoana vătămată a fugit, însă după doar câteva zile a fost văzut din nou în trafic de Valentino, iar acesta din urmă a încercat să îl lovească cu un topor în cap. Victima s-a apărat cu mâna, astfel că tricepsul i-a fost tăiat.

Cei de la Replica Online notează că Andrei Valentin Șerban, zis Valetino, ar fi fost condamnat în vara anului 2022 la 1 an și cinci luni de închisoare cu suspendare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni