• PRO TV
  • Rihanna, cel mai îndrăzneț look de la Premiile Oscar: și-a etalat burtica atât pe covorul roșu, cât și pe scenă

Rihanna, cel mai îndrăzneț look de la Premiile Oscar: și-a etalat burtica atât pe covorul roșu, cât și pe scenă

Rihanna, cel mai îndrăzneț look de la Premiile Oscar: și-a etalat burtica atât pe covorul roșu, cât și pe scenă

Rihanna și-a dus stilul îndrăzneț din sarcină și pe covorul roșu de la Oscaruri. Cântăreața, nominalizată la categoria “Cel mai bun cântec”, a făcut notă discordantă cu restul vedetelor, care au preferat rochii elegante și vaporoase.

Rihanna și-a făcut apariția într-un outfit super sexy de piele cu zone transparente.  Însărcinată cu al doilea copil, artista și-a arătat burtica în ținută îndrăzneață. Outfitul creat de brandul  Alaïa  a fost compus practic dintr-un sutien de piele, o zona de mulată transparentă și o fustă cu trenă.Vezi si: Premiile Oscar 2023. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Și pe scena Rihanna a ținut să se mândrească cu burtica ei. Cântăreața și-a interpretat cântecul "Lift Me Up" de pe coloana Sonora a filmului Black Panther: Wakanda Forever într-o ținută transparentă cu pietre prețioase aplicate.

Pe parcursul primei sarcini, Rihanna a uimit cu stilul sau vestiomentar extrem de îndrăzneț. Vedeta a purtat ținute super sexy, cu burtica la vedere.

 “Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat atunci artista.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni