• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 13 - 19 martie 2023. Taurii se fac plăcuți, au farmec și dispoziție de flirt și cuceriri

Horoscop săptămâna 13 - 19 martie 2023. Taurii se fac plăcuți, au farmec și dispoziție de flirt și cuceriri

Horoscop săptămâna 13 - 19 martie 2023. Taurii se fac plăcuți, au farmec și dispoziție de flirt și cuceriri

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. 

Horoscop Berbec săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii revine aspectul tensionat care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Neptun, din casa subconștientului și trecutului, semn că revin niște stări intense și emoții pe care le-ai mai trăit săptămânile trecute. Vei încerca să le gestionezi cât mai bine, dar va fi nevoie să ai mintea limpede atunci când iei o decizie legată de cineva din trecut, cu care vrei să reiei o relație.

Bani – Vestea bună în planul financiar este că din 17 martie, Venus, micul benefic, începe să-ți traverseaze casa banilor și veniturile se măresc. Atenție, că vei avea tendința să cheltui mai mult decât sumele care vin peste ce câștigai până acum!

Muncă – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 19 martie, în zodia ta, te ajută în toate formele de comunicare, interacționare cu ceilalți, negociere, demonstrarea abilităților și acumularea de cunoștințe noi. Profită de acest tranzit astral pentru a te pune în valoare și a încheia contracte profitabile!

 

Horoscop Taur săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Pe 17 martie, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în semnul nașterii și va opera favorabil, aduce șanse, oportunități relaționale, mai ales dacă ești singură. Te faci plăcută, ai farmec și dispoziție de flirt și cuceriri. 

Bani – În prima parte a săptămânii te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile și este posibil să reușești să faci rost de niște sume de bani sub formă de împrumut sau credit. Atenție, totuși, la toate tranzacțiile financiare și mai ales la speculații sau artificii, implicarea sau investirea în proiecte noi, care pot aduce pierderi, dacă nu verifici informațiile care ți se prezintă!

Muncă– Conjuncția care se formează la mijlocul săptămânii între Soare, Mercur și Neptun din casa planurilor și proiectelor de viitor ar putea să te determine să reiei un proiect mai vechi, la inițiativa cuiva din grupul tău, însă mare atenție la cât investești, pentru că s-ar putea să apară și nemulțumiri sau să se încurce lucrurile pe parcurs!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru relația de cuplu, în special pentru planurile pe care vrei să le faci cu partenerul. S-ar putea să-ți dorești să-ți surprinzi partenerul și vei reuși, iar acest lucru va declanșa decizii de viitor. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus prin zodia Taur, respectiv prin casa frământărilor interioare și trecutului, te ajută să te reconectezi cu partenerul, să-ți faci un bilanț, iar dacă ești singură, să reiei o legătură cu cineva din trecut.

Bani – Spre finalul săptămânii s-ar putea să încasezi niște sume de bani venite dintr-un contract de colaborare sau să achiți niște utilități, a căror facturi au venit cu întârziere.

Muncă– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este un aspect tensionat dintre Marte, în tranzit prin casa personalității tale, și Neptun din casa carierei și relațiilor cu șefii. S-ar putea să iasă la suprafață niște nereguli sau decizii eronate ale șefilor, să spui nemulțumirile și astfel să se rezolve o situație care îți aducea frustări. Pe 19 martie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Berbec, pe casa prietenilor și planurilor de viitor și va susține comunicarea și planificarea unor proiecte noi, extraprofesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Pe 17 martie, Venus, micul benefic, ajunge în casa prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi, iar dacă ești singură urmează o perioadă în care socializezi mai mult și-ți poți găsi jumătatea prin intermediul prietenilor, dar și a proiectelor extraprofesionale sau socializând mai mult.

Bani – În weekend au loc preocupări pentru banii comuni cu ai partenerului. S-ar putea să apară și evenimente neprevăzute, așa că ai grijă cum gestionați sumele pe care le dețineți!

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge în 19 martie în zodia Berbec, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și va susține comunicarea și negocierile. De asemenea, pot veni propuneri, au loc discuții pentru implicarea în proiecte noi, preluarea unor responsabilități sau sarcini. Pe de altă parte, se formează un aspect tensionat între Marte, din casa frământărilor interioare, și Neptun din casa filosofiei de viață, principiilor și credințelor, și s-ar putea să nu fii de acord cu anumite decizii ale șefilor sau perspective ale celor cu care lucrezi.

 

Horoscop Leu săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru viața sentimentală. S-ar putea să ai niște frământări mai vechi, să inițiezi niște dialoguri cu partenerul de cuplu, mai ales dacă ați început să aveți opinii diferite în mai multe domenii de viață. Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 19 martie, în casa filosofiei de viață, te va ajuta să clarifici anumite chestiuni relaționale.

Bani – Cel mai dinamizat domeniu este cel al banilor și intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Conjuncția care se formează între Soare, Mercur și Neptun din zodia Pești ar putea să-ți aducă confuzie în administrarea banilor. Cea mai bună soluție este să aștepți să treacă contextul astral, să ți se limpezească mintea și de abia apoi să iei decizii financiare.

Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 17 martie, în sectorul carierei, te va ajuta să rezolvi anumite chestiuni profesionale. Ai susținere de la șefi și este posibil să apară oportunități în carieră. De asemenea, au loc discuții și semnarea unor contracte. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Posibil aspectul care se formează între Marte, planeta acțiunii, și planetele din casa relațiilor să scoată la suprafață anumite chestiuni care trebuie să le rezolvi în cuplu. Dacă alegi să acționezi constructiv, atunci vei rezolva o situație, însă dacă reacționezi agresiv, s-ar putea să strici relația.

Bani – Tranzitul lui Venus, guvernatorul casei banilor, prin casa călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale, din 17 martie, te poate determina să cheltui niște sume de bani pentru programarea unei vacanțe sau înscrierea la niște cursuri de dezvoltare. Pe 19 martie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Berbec, pe sectorul intereselor financiare și vei căuta să-ți reorganizezi finanțele, să reeșalonezi niște rate, să închei niște credite sau poate să accesezi un credit. 

Muncă– Contextul astral din această săptămână scoate în evidență un aspect care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și a relațiilor cu șefii, și sectorul relațiilor parteneriale, unde se află Neptun, Mercur și Soarele. S-ar putea să faci eforturi pentru a semna un contract sau să îndrepți niște erori sau decizii greșite ale șefilor, care privesc contractul tău de muncă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 17 martie, în casa intimității și încrederii reciproce, te  ajuta să te reconectezi cu partenerul de cuplu, să ai o apropiere mai profundă de acesta. Din 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în casa relațiilor și va susține comunicarea, înțelegerea unor chestiuni pe care ai tot evitat să le discuți cu partenerul. Așadar, cele două planete personale vor ajuta la reconectarea cu partenerul de cuplu.

Bani – Intrarea lui Venus, micul benefic, din 17 martie, în casa intereselor financiare poate să aducă mici sume suplimentare de bani în conturile tale.

Muncă– La serviciu lucrurile par să se complice, pentru că nu înțelegi anumite chestiuni, decizii, reacții sau acțiuni ale unor colegi sau chiar șefi. Responsabil de acest lucru este aspectul tensionat care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa filosofiei de viață și principiilor, cu planetele din casa muncii, care aduc cofuzie și neînțelegeri, din cauza unor mesaje transmise eronat. Relațiile cu colegii se pot deteriora, dacă nu vei știi să gestionezi o criză de comunicare.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii s-ar putea să apară unele discuții în planul sentimental, confuzie, neîncredere în partener și nemulțumiri, pe care ar trebuie să le rezolvi până să se agraveze situația. În ajutor vine intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, din 17 martie, care aduce înțelegere și relații bune cu partenerul de cuplu, oportunități de armonizare cu acesta. 

Bani – În primele zile ale săptămânii s-ar putea să ai discuții cu șefii despre salarizare, mutarea pe o altă funcție. S-ar putea, ca în perioada următoare să intre mai mulți bani în conturile tale. De asemenea, astrele te avertizează să nu te implici în speculații sau artificii financiare, pentru că este posibil să ai pierderi. Nu este un moment bun să investești.

Muncă– Sectorul muncii este activat de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 19 martie, în zodia Berbec, respectiv în casa muncii, unde aduce reorganizare a activităților, o comunicare mai bună cu colegii, învățarea unor lucruri noi. Posibil să primești și oferte de job, pe care le vei lua în considerare, dacă nu primești o mărire salarială pe măsura muncii tale.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Săptămâna se anunță tensionată la capitolul viață de familie și relație cu partenerul de cuplu, pentru că pot să iasă, din nou, la suprafață anumite nemulțumiri și vrei să încerci să le rezolvi, însă constați că nu ai cu cine. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 19 martie, în zodia Berbec, pe casa sentimentală, ar putea să te ajute să clarifici anumite chestiuni cu partenerul de viață.

Bani – Spre finalul săptămânii intervin chestiuni financiare, faci plăți și încerci să reorganizezi situația financiară.

Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 17 martie, prin zodia Taur, respectiv în casa muncii, aduce oportunități profesionale, relații mai bune cu colegii, îmbunătățirea condițiilor de lucru și îndeplinirea sarcinilor mult mai ușor.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Tranzitul lui Venus, micul benefic, din 17 martie prin casa iubirii și aventurilor sentimentale, vine să aducă oportunități de intrare într-o relație, dacă ești singură, sau de reconectare cu partenerul, dacă faci parte dintr-un cuplu. De asemenea, îți dorești o vacanță, câteva zile să te deconectezi de toată agitația cotidiană. Pe 19 martie, Mercur, astrul comunicării, ajunge pe sectorul vieții de familie și încep discuții despre casă, patrimoniu, renovări sau achiziționarea unor bunuri. Relațiile cu familia se îmbunătățesc.

Bani – Nu se întrevede activitate în conturile tale în această săptămână. Doar o avertizare la cheltuieli, pentru că Saturn a părăsit casa banilor și acum ai impulsul de a cheltui mai mult.

Muncă–Contextul astral din acestă săptămână scoate în evidență un aspect tensionat între Marte, planeta acțiunii, din casa muncii, și planetele din casa comunicării, învățării și negocierilor. S-ar putea să fie mai greu să te înțelegi cu cei cu care desfășori activități, pentru că ajung la tine informații confuze, neclare și de aici se pot isca conflicte, pentru că nu înțelegi exact mesajul. Va fi nevoie să fii foarte atentă la comunicare în această săptămână.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 13 - 19 martie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, pe sectorul vieții de familie, din 17 martie, vine să îmbunătățească relațiile cu membrii familiei și să-ți aducă preocupări de renovarea sau reamenajarea spațiului de locuit.

Bani –Dacă intenționezi să semnezi un contract extraprofesional, verifică bine înainte termenii, pentru că este posibil să apară nemulțumiri mai târziu. Planetele din casa banilor formează aspecte tensionate cu Marte, planeta acțiunii, așa că este posibil să te repezi să acționezi fără să analizezi bine. 

Muncă– Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Berbec, din 19 martie, respectiv sectorul comunicării, învățării, negocierilor și deplasărilor și va activa aceste domenii. La serviciu ajută în demonstrarea abilităților, acumularea de cunoștințe noi și relații bune cu colegii.

 

Horoscop Pești săptămâna 13 - 19 martie 2023


Dragoste– Săptămâna aceasta, planetele în tranzit prin zodia ta formează aspecte tensionate cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul vieții de familie. Este posibil să simți că nu te mai înțelegi cu nimeni din familie. Mesajele nu ajung unde trebuie, este confuzie, neîncredere și tensiune care stă să se declanșeze. Ai nevoie de mai multă atenție și claritate când transmiți un mesaj unui membru al familiei, să nu înțeleagă greșit.

Bani – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 19 martie, în zodia Berbec, pe sectorul financiar, îți aduce preocupări pentru negocierea salariului sau pentru suplimentarea veniturilor din alte activități decât cele pe care le desfășori în mod normal.

Muncă– Tranzitul lui Venus, micul benefic, din 17 martie, prin casa comunicării și interacțiunilor cu ceilalți, va susține comunicarea, dezbaterile, negocierile și deplasările. Ai noroc la informații utile și dacă ai de rezolvat anumite chestiuni birocratice, vei rezolva mult mai ușor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni