• PRO TV
  • O utilizatoare de TikTok a devenit faimoasă după ce a încurcat Bucureștiul cu Budapesta și a luat bilete în România 

O utilizatoare de TikTok a devenit faimoasă după ce a încurcat Bucureștiul cu Budapesta și a luat bilete în România 

O utilizatoare de TikTok a devenit faimoasă după ce a încurcat Bucureștiul cu Budapesta și a luat bilete în România 

O utilizatoare de  TikTok a devenit virală după ce a spus că ea și prietenul ei și-au rezervat din greșeală zboruri către orașul greșit, confundând Bucureștiul din România cu Budapesta din Ungaria.

Pe 4 martie, o utilizatoare TikTok numită SophAlice a distribuit un videoclip care arăta o mulțime de oameni care făceau coadă într-un aeroport, înainte de a afișa un ecran pe care scria „București”. Subtitrarea de pe ecran anunța greșeala: „Când credeai că ai rezervat zboruri către Budapesta” și indica Aeroportul Stansted din Londra ca locație de pornire.
 
Videoclipul a folosit un sunet popular TikTok echivalent cu "la naiba/ rahat” pentru a indica faptul că cei care doreau să ajungă în Ungaria se afau într-o situație neplăcută.

 


Video-ul a avut parte de 4,3 milioane de vizualizări și a atras peste 870 de comentarii.  Multe dintre acestea i-au informat pe TikTokeri că încă se îndreptau către o locație grozavă. „Sincer, Bucureștiul este mai frumos decât Budapesta”, a scris cineva care a primit peste 4.800 de aprecieri. "România este cel mai subestimat loc, dintre toate orașele în care am fost - sunt atât de multe de făcut acolo! S-a întâmplat cu un motiv", a fost un alt comentariu care a primit 292 de aprecieri.
 
Alții le-au oferit TikToker-ilor recomandări specifice de locuri de vizitat - de la un spa până la Castelul Bran.

 
Într-un videoclip postat pe 5 martie, creatorul de conținut a spus că a primit multe comentarii care au întrebat-o dacă ea și prietenul ei au mai plecat în călătorie. „Da, am mers, bineînțeles că am fost și a fost grozav”.

Într-o serie de videoclipuri suplimentare, aceasta a împărtășit câteva dintre locațiile în care au petrecut timp ca vizitatori, inclusiv Castelul Bran.


După această  simplă greșeală, utilizatoarea de TikTok a devenit faimoasă pe TikTok, dar și în presă.  În plus , s-a ales cu o vacanță grozavă. 

FOTO: 
 SophAlice TikTok 

Vezi și VIDEO: Ke Huy Quan, cel mai bun actor în rol secundar - Oscar 2023


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni