• PRO TV
  • (P) Crocs bărbați - confort suprem și un stil cu adevărat unic

(P) Crocs bărbați - confort suprem și un stil cu adevărat unic

(P) Crocs bărbați - confort suprem și un stil cu adevărat unic

Se spune că o persoană care alege odată să poarte încălțăminte Crocs, va rămâne pe vecie un fan înrăit al acestei mărci.

Compania fondată în SUA, în anul 2001, a apărut pe piață, în primă fază, ca producător exclusiv de încălțăminte special concepută pentru canotaj și viața nautică, pe barcă. După destul de scurt timp însă totul s-a schimbat, iar Crocs a devenit un brand super renumit pe piața de încălțăminte din întreaga lume, ales și purtat de orice persoană care iubește confortul. Cu noi și noi colecții și modele anuale, Crocs se laudă cu o gamă impresionantă de saboți, papuci, șlapi, pantofi, sandale, balerini, cizme și accesorii. Crocșii și-au făcut un loc binemeritat în lumea fashion și sunt purtate chiar și de celebrități masculine, precum Justin Bieber, John Cena, Hannibal Burress, Al Pacino, Post Malone, Prince George și mulți alții.

Care este elementul cel mai important atunci când un bărbat își alege o încălțăminte? Cred că suntem cu toții de acord că cel mai important aspect este confortul, urmată de tendințe, versatilitate și originalitate. Modelele de încălțăminte Crocs bărbați reprezintă un element de nelipsit în garderoba oricărui bărbat modern.

Orice bărbat merită măcar o pereche de încălțăminte ultra confortabilă. Datorită materialului patentat Croslile, modelele de încălțăminte Crocs bărbați sunt super moi, confortabile, durabile și flexibile. Această spumă specială oferă piciorului o poziție ideală în mers, având totodată proprietăți antibacterine, fiind ușor de curățat și de dezinfectat. 

Pași siguri oriunde și oricând cu Crocs

Multitudinea de modele de încălțăminte Crocs bărbați le tranformă într-unele extrem de versatile. Colecțiile de saboți, papuci, pantofi, șlapi, sandale, cu modele clasice și noi, pot reprezenta mereu un element esențial în ținutele de zi cu zi. Crocșii pot fi camarazii perfecți a picioarelor tale atât în confortul casei, cât și în oraș, la locul de muncă sau în natură. 

Fiind super ușori, le poți duce cu tine oriunde, reprezentând alegerea perfectă în vacanțele de vară. Talpa lor aderentă le face potrivite chiar și pe suprafețele mai umede, cum ar fi la piscină, spa, plajă sau la duș în sălile de sport. Pentru zilele călduroase de vară sandalele, papucii, saboții și șlapii Crocs vor fi mai mult decât perfecte, pentru a te simții cu adevărat liber, cu fiecare pas făcut.

Dacă lucrezi mult timp la birou, sau ești activ într-un domeniu medical sau horeca, aceste încălțări îți vor oferi suport, siguranță și confort multe ore. Colecția Crocs for Work, special creată pentru cei din domeniul medicau sau horeca, oferă o aderență mai mare, protejează piciorul pe deplin și oferă suport permanent. Astfel te poți bucura de fiecare zi,  indiferent că ești la job sau în timpul liber, de confortul absolut oferit de Crocs.

Accesorizare simplă și rapidă pentru un stil și mai unic

Ai auzit de accesoriile Jibbitz? Aceste mici accesorii decorative, într-o mare varietate de modele și culori, se pot adăuga super ușor în micile găurele de pe saboții Crocs. Adaugă un plus de stil și personalitate Crocșilor tăi preferați cu accesorii Jibbitz din categorii precum sport, super eroi, personaje din animații, litere, cifre, animale, plante, simboluri și multe altele. Transformă-ți ținutele casual și sport într-unele originale cu Crocs și Jibbitz.

Transformă orice ținută sport sau casual într-una specială și originală cu colecția de încălțăminte Crocs bărbați. Alege dintr-o largă varietate de modele și culori, perfecte pentru stilul tău unic, masculin. Pe SportManiac.ro te așteaptă cele mai noi colecții de saboți, pantofi, papuci, șlap și sandale Crocs.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni