• PRO TV
  • BROmania și iubita de 23 de ani s-au despărțit după un an de relație. Care este motivul

BROmania și iubita de 23 de ani s-au despărțit după un an de relație. Care este motivul

BROmania și iubita de 23 de ani s-au despărțit după un an de relație. Care este motivul

Pe plan profesional îi merge ca pe roate lui BRomania, având în vedere că a produs film, după film, cel mai recent fiind "Haita de acțiune", ce va rula în cinematografe din 21 martie. Pe plan personal, însă, lucrurile nu stau tocmai bine, întrucât regizorul s-a despărțit de iubita tinerică.

Potrivit Cancan, BRomania, pe numele său real Matei Dima, a trăit o poveste de iubire cu o tânără de 23 de ani, care a ajuns la final după doar un an. Motivul nu este unul clar, însă cel mai probabil relația se consumase. Potrivit acestuia, despărțirea a fost una de comun acord, iar perioada pe care au petrecut-o împreună a fost una benefică pentru ambii, din punct de vedere emoțional.

„Ce s-a întâmplat? Viața s-a întâmplat și ne-am separat la începutul anului. Dăm atât din casă încât din respect pentru tot ce înseamnă oamenii pe care îi cunoști e mult mai bine să le ții în casă. Dar totul a fost cât se poate de amiabil. Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%, dar a fost un an din care am învățat foarte multe și eu și ea", a declarat Matei.

Din acest motiv, Matei Dima s-a prezentat singur la avanpremiera filmului "Haita de acțiune", în care este protagonist. Acesta joacă rolul lui Denzel, un polițist la rutieră, care este ajutat de colegii săi să rezolve un caz buclucaș. Din distribuția filmului fac parte și Antonia, Anca Dinicu sau Alex Bogdan.

Sursă foto: Instagram 

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni