• PRO TV
  • Cu cine a petrecut Leonardo DiCaprio la petrecerea organizată de Beyonce după Oscaruri: “Au vrut să fie discreți”

Cu cine a petrecut Leonardo DiCaprio la petrecerea organizată de Beyonce după Oscaruri: “Au vrut să fie discreți”

Cu cine a petrecut Leonardo DiCaprio la petrecerea organizată de Beyonce după Oscaruri: “Au vrut să fie discreți”

Coincidență sau nu? Leonardo DiCaprio (48 de ani) și Gigi Hadid (27 de ani) au mers la același Oscar After Party. Topmodelul a atras toate privirile într-o rochie argintie, mulată pe corp și cu un șliț frontal adânc. 

Se pare că Leo DiCaprio și Gigi Hadid au petrecut împreună și înaintea Oscarurilor, nu doar după gala.

Cu o seară înainte de decernarea premiilor Oscar, cei doi au fost văzuți la o altă petrecere.

Actorul laureat cu Oscar și “îngerașul Victoria’s Secret” și-au făcut apariția, separat ce-i drept, la petrecerea spectaculoasă organizată de Beyonce și Jay-Z după Oscaruri. 

Queen B și soțul ei au păstrat tradiția și au organizat propriul Oscar After Party, iar starurile de la Hollywood s-au înghesuit să le treacă pragul. 

Paparazzii au surprins-o pe Gigi Hadid când a ajuns la petrecerea organizată de Beyonce. Blondina arăta spectaculos într-o rochie argintie, super sexy. 

„Leo și Gigi au stat ascunși într-o zonă cu corturi, au vrut să fie discreți”, a declarat o sursă potrivit Daily Mail.Nu există fotografii, dar au stat împreună aproape toată noaptea și abia s-au mutat de la locul lor”, a adăugat aceeași sursă.

Și la petrecerea de dinaintea galei Oscar, cei doi au stat împreună într-o zonă VIP, iar la plecare au fost văzuți ieșind împreună. 

Primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut în septembrie anul trecut, la scurt timp după ce actorul s-ar fi despărțit de Camila Morrone. Starul hollywoodian și actrița de 25 de ani au fost împreună timp de 5 ani. 

“Leo consideră că Gigi e o femeie superbă, cu picioarele pe pământ și deșteaptă. Amândoi se bucură de momentele petrecute împreună și simt că au o conexiune aparte. Leo se bucură să o descopere pe Gigi, să o cunoască mai bine și amândoi își doresc să petreacă cât mai mult timp împreună”, declara o sursă apropiată cuplui în toamna anului trecut, potrivit Page Six. 

Cei doi au fost surprinși anul trecut luând masa la un restaurant din New York, dar și într-o scurtă escapadă la Milano. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni