• PRO TV
  • (P) Românii au talent 2023. Trupa Squad Up din Constanța a transmis un mesaj puternic în pași de dans

(P) Românii au talent 2023. Trupa Squad Up din Constanța a transmis un mesaj puternic în pași de dans

Trupa Squad Up este formată din șapte fete, care au între 14 și 23 de ani. S-au întâlnit la școala de dans pe care Ioana Coman, coregraful trupei, a înființat-o în urmă cu 2 ani la Constanța.

Fetele s-au antrenat pentru momentul prezentat la Românii au talent timp de un an de zile. Tinerele talentate care vin de la malul mării știu să danseze mai multe stiluri: balet, street dance și dans contemporan.

Ioana a început să facă balet în timpul liceului, iar în copilărie făcea gimnastică de performanță. Tânăra a făcut parte din Lotul Național al României. A renunțat la gimnastică din cauza problemelor de sănătate, după ce suferise deja două operații la genunchi.

După gimnastică, Ioana s-a întors în Constanța. S-a înscris la Liceul de Arte și a început să danseze, fiind inspirată și de către fratele său, care dansa și el.

După liceu a început să predea cursuri de dans, iar acum are un studio cu 30 de cursanți.

Vezi momentul fetelor din Trupa Squad Up în materialul VIDEO de mai sus. Emisiunea se vede și pe VOYO.

Visezi deja la vacanța la mare? Profită acum de ofertele travelminit.ro, unde ai acces la cea mai largă ofertă de cazare din România, cu vouchere de vacanță.

Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piață rezervărilor hoteliere din România din 2017. Portofoliul Travelminit conține 7500 de unități de cazare (hoteluri, pensiuni, apartamente) din România active pe platformă și acoperă o gamă largă de cazare în toată țara (litoral, munte, destinații balneoclimaterice și orașe mari), fiind lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță. În 2022, Travelminit raportează 20 milioane de euro vânzări în România și 17 milioane de vizite pe platformă.

Din 2020, Travelminit face parte din Szallas Group, care are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul și Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia, Croația), cu vânzări de peste 200 milioane de euro și peste 500 de angajați. 

Articol susținut de Travelminit

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni