• PRO TV
  • Nick Nolte, de nerecunoscut pe străzile din Malibu! Cum l-au surprins fotografii pe actorul de 82 de ani

Nick Nolte, de nerecunoscut pe străzile din Malibu! Cum l-au surprins fotografii pe actorul de 82 de ani

Nick Nolte, de nerecunoscut pe străzile din Malibu! Cum l-au surprins fotografii pe actorul de 82 de ani

Nick Nolte a ajuns la 82 de ani și încă are agenda plină! Starul din “48 de ore”, “Adâncurile” sau “Războinicul” a fost surprins recent de paparazzi pe străzile din Malibu. 

Ce-i drept, nici cel mai fidel fan nu l-ar fi recunoscut. Cei de la Daily Mail scriu că actorul i-a făcut o vizită unui prieten din Malibu.

În imaginile surprinse de paparazzi, Nick Nolte apare cu părul răvășit, o cămașă largă de in și o pereche de pantaloni ce poate fi folosită și pe post de pijama. Cu aceeași pereche de pantaloni, actorul a fost surprins în urmă cu câteva săptămâni și la cumpărături într-un supermarket. 

Actorul este nominalizat de trei la Oscar și a câștigat Globul de Aur pentru rolul din “Prințul Mareelor”. 

Deși ar fi putut să se pensioneze și să se bucure de averea agonisită în toți acești ani, Nick Nolte continuă să apară în filme. 

Recent, Nick Nolte a apărut într-un episod din Poker Face, noul serial de investigații polițiste de la Peacock, cu Natasha Lyonne în rolul unei detective amatoare, care își dă seama întotdeauna când cineva minte.  

Nick Nolte va juca de asemenea în drama „Shelter Me”. El îi va avea colegi pe Jacqueline Bisset, în vârstă de 78 de ani, și pe actorul german Oliver Masucci, în vârstă de 54 de ani. Nick Nolte și Jacqueline Bisset au jucat împreună în thrillerul “The Deep” din 1977.

Actorul va face echipă și cu Barbara Hershey în producția „Gene the Marine”. Nick va juca rolul unui fost pușcaș marin, rămas văduv, potrivit Deadline.

Nick Nolte are la activ patru căsnicii, iar din 2016 este însurat cu Clytie Lane. Actorul are o fiică, pe nume Sophia, în vârstă de 15 ani și un fiu de 37 de ani. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni