• PRO TV
  • Ce sume câștigă Andra Gogan, idolul copiilor. Tânăra este cea mai urmărită femeie din România

Ce sume câștigă Andra Gogan, idolul copiilor. Tânăra este cea mai urmărită femeie din România

Ce sume câștigă Andra Gogan, idolul copiilor. Tânăra este cea mai urmărită femeie din România

Andra Gogan este una dintre cele mai indragiste vloggerite din România. Cu o carieră începută de mic copil, 10,6 milioane de fani pe Tiktok și 1,76 milioane de abonați pe Youtube, tânăra câștigă o avere din activitatea sa. Iată la ce sume pot ajunge veniturile sale!

Andra Gogan este o tânără mai mult decât împlinită pe plan profesional. Este cântăreață, a intrat în Cartea Recordurilor, face vlogging, voice-over-uri și este un idol pentru copiii de toate vârstele. De curând, artista a câștigat și un premiu important pentru cariera ei, oferit la evenimentul Nickelodeon Kids’ Choice Awards, care a avut loc în Los Angeles.

Datorită acestor activități, Andra Gogan reușește să câștige sume impresionante, care se ridică la ordinul miilor de euro pe lună. Potrivit unui interviu oferit aceasta, Andra Gogan (24 ani) reușește să câștige și 10.000 de euro pe lună.

“În afară se câștigă cel puțin de 10 ori mai mult. La noi, este puțin mai ciudățel, nu se câștigă pe Tik Tok sau pe Instagram, de abia pe Youtube se câștigă o sumă așa și așa. Câștig la fel de bine și din concerte. Banii mei sunt adunați din concerte, din vocile puse la desene, din colaborări cu brandurile. Se câștigă mai bine sau mai prost, de la lună la lună.

Se poate câștiga și o mie de euro, dar se pot câștiga și căte 10 000 de euro sau mai sus”,  a declarat Andra Gogan pentru Click.ro.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni