• PRO TV
  • Inna s-a pozat în costum de baie, dar fanii s-au uitat numai la picioarele ei. Ce i-a surprins pe admiratorii acesteia

Inna s-a pozat în costum de baie, dar fanii s-au uitat numai la picioarele ei. Ce i-a surprins pe admiratorii acesteia

Inna s-a pozat în costum de baie, dar fanii s-au uitat numai la picioarele ei. Ce i-a surprins pe admiratorii acesteia

Inna este o adevărată fashionistă și mereu își surprinde fanii cu alegerile sale vestimentare, uneori considerate prea excentrice. În cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare cântăreața a pozat în costum de baie, dar toată lumea a fost cu ochii pe șlapii ei.

Inna și iubitul ei, Deliric, se bucură de soare și vreme bună în Miami și își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu poze în costum de baie. Aceasta a pozat într-un costum de baie negru, în două piese, însă de data asta șlapii au eclipsat-o pe cântăreață. Inna a purtat la piscină o pereche de încălțări negre în formă de pește.

“Ce șlapi ai :) ”

“Cei mai tari șlapi pe care i-am văzut în viața mea”.


Zilele trecute Inna a fost într-o companie selectă la Miami: artista a fost la lansarea noii colecții BOSS, alături de vedeta că Naomi Campbell, Maluma, Demi Lovato sau Pamela Anderson. Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai jos.


Pentru eveniment, Inna a ales un outfit alb cu abdomenul la vedere.

În toamna anului trecut, Inna a fost prezentă și la lansarea noii colecții Alexander McQueen, de la London Fashion Week, acolo unde a defilat, ca și acum, Naomi Campbell.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni