• PRO TV
  • Pe 21 martie 2023 se formează Luna Nouă din Berbec. E momentul să ne trezim la realitate și să schimbăm ceva în viață

Pe 21 martie 2023 se formează Luna Nouă din Berbec. E momentul să ne trezim la realitate și să schimbăm ceva în viață

Pe 21 martie 2023 se formează Luna Nouă din Berbec. E momentul să ne trezim la realitate și să schimbăm ceva în viață

Luna Nouă din 21 martie 2023 activează zodia Berbec, zodie asociată cu începuturile, acțiunea, forța, determinarea, energia, curajul și inițiativa. 

Luna Nouă marchează începutul unei etape noi, este asociată cu inițierea de acțiuni și impactează una dintre cele doisprezece case astrologice, respectiv domeniile guvernate de zodia Berbec. Este un moment prielnic să reflectăm la ce vrem să schimbăm în viața noastră. Domeniul în care începem un nou ciclu se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Berbec și se pot culege roadele deciziilor de acum. 

Din configurația astrală face parte Mercur, astrul comunicării, și Neptun. De asemenea, fenomenul astral formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn, și un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni. Mercur susține Luna Nouă prin decizii bune, luate pe baza unei analize din ultimele șase luni. Aspectul tensionat cu Marte din Gemeni ar putea împinge spre o trezire la realitate, de a face niște schimbări importante. De asemenea, situațiile și deciziile sau pașii mici, care se fac acum într-o anume direcție, pot culmina la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare.

 

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!


Domeniile activate de Luna Nouă din zodia Berbec pentru toate zodiile: 


Berbec/ Ascendent în Berbec 

 

Nativii Berbec sunt în centrul atenției și vor fi invitați să înceapă o nouă etapă în planul personal, pentru că Luna Nouă se formează în semnul nașterii lor. Este un moment bun de afirmare, în care Berbecii își pot seta obiective importante pentru următoarea perioadă. Mercur susține noile începuturi și comunicarea dorințelor și nevoilor. De asemenea, aspectul armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, are legătură cu sectorul profesional, unde vor avea loc niște schimbări importante.

 

Taur/ Ascendent în Taur 

 

Nativii Taur sunt invitați la introspecție, analiză interioară, să elimine din viața lor ce îi ține în loc să progreseze. Taurii pot avea revelații, conștientizări, pot primi mesaje din astral sub formă de vise, premoniții și intuiția va fi la cote înalte. Mercur, astrul comunicării, îi va ajuta pe Tauri să înțeleagă și să-și analizeze trecutul, să lase în urmă ce îi ține în loc. Aspectul armonios care se formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn, vine să le schimbe Taurilor credințele și pricipiile, să se dezvolte din punct de vedere spiritual.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

 

Pentru nativii Gemeni fenomenul astral se formează pe casa proiectelor, planurilor de viitor, grupurilor de apartenență, vieții sociale și relațiilor de prietenie. Posibil Gemenii să se bucure de popularitate în grupul lor, să socializeze mai mult sau să se implice în diferite proiecte. Mercur, guvernatorul lor, face parte din configurația astrală și susține proiectele importante. Aspectul armonios care se formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn ajută la eliminarea unor atașamente, temeri și la o reorganizare financiară mai bună.

 

 

Rac/ Ascendent în Rac 

 

Nativii Rac sunt invitați să se ocupe de carieră, aspirațiile profesionale, relațiile cu șefii, cu autoritățile din viața lor. Luna Nouă aduce decizii importante din punct de vedere profesional. Mercur, guvernatorul casei comunicării, susține fenomenul astral și aduce idei care să ajute în planurile și obiectivele nativilor. Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Luna Nouă. Așadar, contextul astral poate aduce un suflu nou relației. Din punct de vedere al parteneriatelor profesionale, este un moment bun pentru semnarea unui acord, colaborare, parteneriat. 

 

Leu/ Ascendent în Leu 

 

Nativii Leu sunt invitați să-și lărgească orizonturile, să călătorească, să învețe, să se perfecționeze într-un domeniu de interes, să participe la cursuri sau seminarii, să învețe o  limbă străină. Luna Nouă poate deschide căi nebănuite de afirmare, de a-și lansa ideile, mai ales că Mercur susține cu toată forța lui. De asemenea, aspectul armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa muncii, anunță un moment bun pentru încheierea unui contract, o negociere, obținerea unui job nou sau poate chiar începerea unei activități pe cont propriu.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

 

Nativii Fecioară sunt invitați la o nouă etapă în relația intimă cu partenerul,  la decizii privind bunurile pe care le dețin împreună cu acesta, moșternirile, creditele, datoriile și banii proveniți din alte surse de venit decât salariile. Mercur, guvernatorul Fecioarelor, susține Luna Nouă și aduce idei de reorganizare și administrare cât mai bună a finanțelor. De asemenea, aspectul armonios care se formează cu Pluton din sectorul sentimental, are un efect profund, transformator, prin iubire sau un proiect de creație.

 

Balanță/ Ascendent în Balanță  

 

Nativii Balanță sunt invitați să deschidă o etapă nouă în relații, parteneriate și asocieri. Este un moment bun pentru a începe o relație, cei singuri să întâlnească un partener sau să se treacă la următorul nivel al relației. Mercur, astrul comunicării, susține comunicarea și negocierile cu partenerul sau cei cu care desfășoară activități. De asemenea, aspectul armonios care se formează cu Pluton, din sectorul vieții de familie, poate să aducă transformări în viața de familie, privind relațiile cu membrii familiei, întemeierea unei familii sau rezolvarea unei chestiuni locative.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion 

 

Nativii Scorpion vor începe un nou capitol la locul de muncă, în activitățile profesionale, poate un job nou sau o activitate independentă, pe cont propriu. Din punct de vedere al sănătății este un moment bun de adoptare a unui regim de viață sănătos. Mercur, astrul comunicării, susține activitățile de la locul de muncă, relațiile cu colegii, discuții și negocieri profitabile. De asemenea, aspectul armonios care se formează cu Pluton, guvernatorul lor, din sectorul comunicării, poate aduce schimbări majore în modul de interacționare cu ceilalți, în relațiile cu frații, privind acumularea de cunoștințe și învățarea de lucruri noi.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător 

 

Nativii Săgetător încep o nouă etapă în planul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unei pasiuni. Posibil unii nativi să se remarce printr-un proiect creativ. Mercur, guvernatorul casei relațiilor, susține comunicarea cu persoana iubită și ideile de a petrecere timpul într-un mod plăcut. De asemenea, aspectul armonios care se formează cu Pluton, din sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă, ajută la o abordare responsabilă în ce privește administrarea acestora.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn 

 

Nativii Capricorn sunt invitați să înceapă o nouă etapă în planul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, privind o tranzacție imobiliară, o mutare sau relațiile cu părinții. Mercur face parte din configurația astrală și ajută la comunicarea cu familia, la restabilirea unor conexiuni cu părinții sau cu rudele cu care au avut neînțelegeri. De asemenea, aspectul armonios care se formează cu Pluton, din sectorul personalității, anunță un moment bun de afirmare, dezvoltare și setarea unor obiective noi personale. 

 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător 

 

Nativii Vărsător sunt invitați să înceapă o nouă etapă în planul comunicării, informațiilor, învățării, cunoașterii, negocierilor, relațiilor cu frații și rezolvarea unor chestiuni birocratice, administrative, financiare. Mercur susține comunicarea și interacționarea cu ceilalți. De asemenea, aspectul armonios care se formează cu Pluton, din sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, ar putea să îi ajute să se bazeze pe intuiție atunci când iau o decizie importantă, pentru că Vărsătorii pot primi informații din astral.

 

Pești/ Ascendent în Pești 

 

Nativii Pești sunt invitați să înceapă o nouă etapă în planul financiar, al banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Mercur face parte din configurația astrală și susține dialogul și negocierile. De asemenea, aspectul armonios care se formează cu Pluton, din sectorul prietenilor, strategiilor și planurilor de viitor, poate aduce implicare în proiecte noi, activități de grup, campanii umanitare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni