• PRO TV
  • Clipul video cu sosia lui Vladimir Putin, viral în Rusia! ”Cea mai nereușită dublură! Au uitat să-i pună maxilarul”

Clipul video cu sosia lui Vladimir Putin, viral în Rusia! ”Cea mai nereușită dublură! Au uitat să-i pună maxilarul”

Clipul video cu sosia lui Vladimir Putin, viral în Rusia! ”Cea mai nereușită dublură! Au uitat să-i pună maxilarul”

Un clip video s-a viralizat pe social media din Rusia, întărând teoria conspirației conform căreia Vladimir Putin folosește mai multe sosii pentru deplasările pe care nu vrea să le facă personal. 

Creatorii video-ului susțin că cel care a vizitat recent Mariupol nu este decât o sosie a lui Putin, aceștia întrebând: ”Cine conduce, de fapt, Rusia?”. 

În clip, se identifică mai multe diferențe dintre Vladimir Putin și persoana care a vizitat orașul ucrainean cucerit de ruși. Pe lângă gușa care apare și dispare, marginea lobului urechii își modifică forma, la fel și o mică aluniță de pe față.

”Unul dintre cei doi Putini are riduri drepte pe față, celălalt - mici și întrerupte. Lucrul acesta este imposibil chiar și condițiile în care ar fi făcut injecții cu botox”.

Se crede despre Vladimir Putin că apelează regulat la chirurgia plastică pentru a-și păstra aspectul tineresc încă de la învestirea lui ca președintele Rusiei, în 1999. 

Conform zvonurilor care circulă pe social media, sosiile lui Putin - care au trecut și ele prin operații estetice pentru a semăna cu acesta - au acum mai mult de lucru, având în vedere faptul că starea de sănătate a președintelui rus s-a deteriorat.

”În mod evident, cea mai proastă dublură a lui a fost trimisă la Mariupol... Au uitat să-i pună maxilarul”, se precizează în clipul viral. 

Foto: Getty, Twitter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni