• PRO TV
  • Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Rac din 25 martie 2023. Care sunt cele mai afectate zodii

Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Rac din 25 martie 2023. Care sunt cele mai afectate zodii

Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Rac din 25 martie 2023. Care sunt cele mai afectate zodii

În perioada 25 martie - 20 mai 2023, Marte, planeta acțiunii, curajului, inițiativelor, traversează zodia Rac. 

Racul are nevoie de securitate și siguranță emoțională, de construirea unei baze solide și este asociat cu viața de familie, căminul, bazele emoționale, relațiile cu părinții, rădăcinile și copilăria. Tranzitul lui Marte prin zodia Rac  aduce în atenție unele probleme din trecut, care acum se vor relua pentru a fi rezolvate. Pentru că Marte este o planetă de acțiune, vor exista o serie de tensiuni sau conflicte în familie, dacă nu vom știi să gestionăm anumite crize de comunicare sau relaționale. De asemenea, în relații vom avea tendința să fim mai precauți, să ne apărăm ce avem și să nu avansăm decât atunci când ne dăm seama că merită și ni se oferă acea siguranță pe care o cere Racul.

 

Domeniile activate de tranzitul lui Marte prin zodia Rac:


Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin casa familiei, părinților, căminului și spațiului de locuit, este nevoie să ai grijă la gestionarea emoțiilor, pentru că s-ar putea să fii mai sensibil și să experimentezi crize interioare. De asemenea, vei rezolva problemele casei sau ale membrilor familiei. Atenție, însă, la impulsul de a intra în conflicte, dacă cei de lângă tine nu țin pasul cu tine!

 

Taur / Ascendent în Taur

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, prin sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor și interacțiunii cu ceilalți, urmează o perioadă în care ai multă energie mentală, găsești soluții și lupți pentru susținerea ideilor, opiniilor. De asemenea, este o perioadă bună pentru acumulare de cunoștințe, susținere de examene. Atenția la interacțiunea cu ceilalți, pentru că vei avea tendința să intri mai des în conflicte. Atenție mărită și-n deplasări sau trafic!

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin casa banilor pe care îi obții de la serviciu sau din alte surse și activități extraprofesionale, urmează o perioadă în care vrei să-ți îmbunătățești situația financiară. S-ar putea să obții contracte sau proiecte prin intermediul prietenilor și să-ți folosești mai mult abilitățile și talentele personale.

 

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin casa personalității vei observa că ai mai multă energie și putere să rezolvi probleme/demarezi proiecte personale. De asemenea, vei avea curaj, inițiative și ocazia să faci niște schimbări importante. Atenție, însă, folosește constructiv această energie astrală și nu intra în conflicte sau dispute, care nu-și au rostul!

 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin casa subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului, este posibil să-ți redirecționezi energia spre interior, pentru reechilibrare fizică și emoțională. Pentru că Marte îți guvernează sectorul vieții de familie și locuinței, s-ar putea să ai preocupări pentru a rezolva o serie de chestiuni locative.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, activităților de pe urma exercitării profesiei și planurilor de viitor, îți poți lărgi cercul de cunoștințe, să te implici în noi proiecte, să faci planuri de viitor. Atenție la relațiile cu prietenii, pentru că este posibil să ai o atitudine mai agresivă, care poate deranja!

 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin sectorul carierei, aspirațiilor profesionale și imaginii, vei avea determinare să-ți atingi niște obiective profesionale, să obții o funcție. Atenție la impulsul de a intra în conflicte cu șefii sau cu persoanele cu autoritate!

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, direcției în viață, principiilor și credințelor, se conturează o perioadă în care dorești să explorezi domenii noi de interes pentru tine, să-ți lărgești orizonturile și să depui eforturi pentru a obține rezultate bune la un examen, să intri în posesia unei diplome, să susții un proiect sau o lucrare.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin casa avantajelor materiale, moștenirilor, resurselor deținute împreună cu partenerul, intimității și încrederii reciproce, va fi nevoie să ai grijă cum gestionezi resursele de care dispui. Pentru că Marte îți guvernează casa trecutului și secretelor, s-ar putea să-ți dorești să începi o aventură sentimentală secretă.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale, vei avea energia necesară să faci niște schimbări în aceste domenii, pentru a-ți asigura siguranța emoțională. Din punct de vedere profesional, ai șansa să închei contracte sau colaborări noi, care-ți pot aduce o creștere a veniturilor.

 

 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin casa muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății, ești determinată să faci niște schimbări la locul de muncă, în relațiile cu colegii, privind adoptarea unui regim de viață sănătos. Atenție la faptul că vei intra mai des în conflicte cu șefii sau cu cei cu care desfășori activități, dacă te vei impune! De asemenea, este posibil să începi niște investigații medicale, dacă se acutizează unele afecțiuni mai vechi.

 

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, vacanțelor și valorificării talentelor, urmează o perioadă favorabilă în care vei investi mai mult în relațiile cu cei dragi. Te poți lăsa purtat într-o aventură, te poți îndrăgosti sau să te reconectezi cu partenerul de cuplu. De asemenea, este posibil să ai mai multă energie și inspirație în proiectele de creație. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni