• PRO TV
  • Florin Salam și-a sărbătorit fiul! Cum arată Dani Stoian la 19 ani

Florin Salam și-a sărbătorit fiul! Cum arată Dani Stoian la 19 ani

Florin Salam și-a sărbătorit fiul! Cum arată Dani Stoian la 19 ani

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din România, acesta bucurându-se atât de o carieră impresionantă, cât și de iubirea necondiționată a unei familii unite. Zilele trecute, manelistul a avut motiv de sărbătoare deoarece fiul lui cel mare a împlinit 19 ani. 

Florin Salam are o familie absolut superbă pe care toată România o respectă și o apreciază. Manelistul este tată a cinci copii, 2 din căsnicia cu Fănica și 3 din cea cu Roxana Dobre. Zilele trecute, fiul lui cel mare, Dani și-a sărbătorit ziua de naștere, iar acest moment nu a putut fi trecut cu vederea de sora sa, Betty, care a postat o mulțime de imagini de la eveniment.

Dani Stoian este unul dintre copiii lui Florin Salam care a preferat să păstreze discreția cu privire la viața lui personală. Tânărul nu se afișează des pe rețelele de socializare și deși a fost în atenția presei în urmă cu doi ani, atunci când a devenit tată (VEZI CUM ARATĂ NEPOTUL LUI FLORIN SALAM ÎN GALERIA FOTO)

Dacă fiul cel mare al manelistului nu postează prea multe imagini, sora sa este la polul total opus. Betty a postat pe Instagram o mulțime de imagini de la ziua de naștere a fratelui său și chiar a surprins momentul în care Florin Salam i-a cântat „La mulți ani” băiatului. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Sursă foto: Betty Salam/Instagram, Dany Salam/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni