• PRO TV
  • Oana Zăvoranu trebuia să joace în serialul La Bloc! De ce a fost înlocuită cu Dana Rogoz: „Măi, fata asta...”

Oana Zăvoranu trebuia să joace în serialul La Bloc! De ce a fost înlocuită cu Dana Rogoz: „Măi, fata asta...”

Oana Zăvoranu trebuia să joace în serialul La Bloc! De ce a fost înlocuită cu Dana Rogoz: „Măi, fata asta...”

Serialul „La Bloc” s-a bucurat de un succes răsunător în anii 2000, când se difuza la PRO TV, dovadă fiind că unii actori din sitcomul românesc nu au scăpat nici astăzi de numele personajelor pe care le-au jucat. Printre aceștia ar fi trebuit să se numere și Oana Zăvoranu, care din păcate a fost înlocuită cu Dana Rogoz.

Oana Zăvoranu și-a dorit să joace în „La Bloc”, așa că a dat castingul și a așteptat să fie anunțată că l-a luat, dar surpriză! Rolul său i-a fost smuls de către Dana Rogoz, care a interpretat-o pe Mimi Curcă. Motivul? Până de curând nimeni nu știa că vedeta ar fi trebuit să apară pe micile ecrane în anii 2000, dar Tudorel Filimon, care l-a interpretat pe nea Popa, a spus tot adevăraul!

Pentru ecranizarea de succes care le-a consacrat pe Dana Rogoz și Laura Cosoi se căuta, la acea vreme, o actriță foarte tânără, iar Oana Zăvoranu nu s-a încadrat în categoria de vârstă respectivă.

„Și Oana Zăvoranu a dat casting pentru serial. Dar s-a pus problema: măi, fata asta, Dana Rogoz, avea 17-18 ani… Și fata aia (n.r.: Oana Zăvoranu) avea 30. Totuși, se vedea. Nu s-a putut”, este dezvăluirea în premieră făcută de Tudorel Filimon, interpretul lui nea Popa în „La bloc”, a spus Tudorel Filimon în podcastul lui Cătălin Măruță.

Oana Zăvoranu, despre revenirea la TV

„Numai iubirea”, „Sacrificiul” și „Păcatele Evei” sunt serialele în care a jucat Oana Zăvoranu în urmă cu mulți ani. S-a retras, mai apoi, din luminile reflectoarelor, dar se pare că vrea să își facă din nou apariția pe micile ecrane.

„Cu cât mai repede, cu atât mai bine! E timpul să vă cereți înapoi oamenii care simțiți că au ce să vă ofere.

Poate nu a fost momentul, dar urmează. Important este ca voi, cei de acasă, să cereți cumva în mod expres oamenii pe care vreți să îi vedeți sau să îi auziți! E dreptul vostru. Folosiți-l! Că altfel o să rămânați năpădiți de nulități și sigur nu vreți asta”, a spus Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Arhivă

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu deschide zăvorul cufărului cu secrete

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni