• PRO TV
  • Dana Săvuică și-a făcut operație de micșorare și lifting al sânilor: “Acum sunt la recuperare”

Dana Săvuică și-a făcut operație de micșorare și lifting al sânilor: “Acum sunt la recuperare”

Dana Săvuică și-a făcut operație de micșorare și lifting al sânilor: “Acum sunt la recuperare”

La 53 de ani, Dana Savuica a apelat la chirurgul estetician pentru a-și remodela sânii. Dacă alte vedete fac asta pe ascuns și nu recunosc că și-au făcut operații estetice, Dana a fost cât se poate de sinceră cu fanii ei.

“A fost o săptămână intensă…Operația de reducție și lifting a sânilor, realizată acum două zile, a decurs bine și mă simt atât de fericită și împăcată cu gândul că am făcut acest pas. Acum sunt la recuperare și stau în confortul casei mele”, a scris Dana Săvuică pe Instagram.

Fostul model a postat și câteva imagini cu bandajele de după operație. Fanele au încurajat-o și i-au urat recuperare cât mai rapidă. “Un model de femeie puternică, frumoasă, inteligenta care știe să se bucure de viață și să trăiască frumos!”

“Erau prea mari?” – a întrebat-o un admirator, iar Dana SSăvuică a răspuns că da.

Nu este prima dată când Dana Săvuică apelează la operații estetice. A făcut-o și în trecut și nu s-a ferit să recunoască. “Când am ajuns model pe scenă mi s-a spus „dar stai, dragă, cu pieptul înainte, să se vadă că ai forme”. Un talmeș balmeș pentru mine că femeie prin hățișurile astea aruncate de societate mi-a fost foarte greu să accept cine sunt eu, că dovadă că la 24 de ani mi-am făcut nasul, pentru că trebuia să am nasul cârn, să fie micuț și drăguț, că altfel eram femeia masculină și nu plăceam.”, a povestit Dana Săvuică pentru ego.ro.

Totuși vedeta nu vrea să exagereze cu operațiile estetice: “„Eu vreau să îmi păstrez naturalețea. Vreau să am o față care exprimă luminozitate și prospețime”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni