• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Vărsătorii au parte de evenimente neașteptate în planul sentimental

Horoscop săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Vărsătorii au parte de evenimente neașteptate în planul sentimental

Horoscop săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Vărsătorii au parte de evenimente neașteptate în planul sentimental

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Aspectul armonios care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Jupiter, marele benefic, din casa personalității, îți aduce discuții și rezolvarea unor chestiuni de familie. De asemenea, vei fi susținut și de trigonul care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Saturn din zodia Pești.

Bani – La finalul săptămânii, pe 31 martie Venus, micul benefic, formează un aspect cu Uranus, planeta imprevizibililului, în casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Apar evenimente sau cheltuieli neprevăzute, dar și încasarea neașteptată a unor sume de bani.

Muncă – În partea a doua a săptămânii, apar oportunități de dezvoltare profesională, iar contextul astral îți aduce determinare într-un proiect. Acțiunea ta este susținută și de Saturn, planeta responsabilității. Cele mai active zile în planul profesional sunt marți și miercuri, în care este posibil să faci eforturi să pui la punct o strategie.

 

Horoscop Taur săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Dacă ești singur, conjuncția care se formează, vineri, între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa personațității, ar putea să-ți aducă evenimente neprevăzute în planul sentimental, să te îndrăgostești brusc, să apară cineva, care să-ți dea viața peste cap. Și dacă faci parte dintr-un cuplu, te reconectezi cu partenerul de cuplu. Weeekendul aduce preoupări pentru chesiunile de familie.

Bani – În partea a doua a săptămânii, conjuncția care se formează între Mercur, astrul comunicprii, și Jupiter, în casa frământărilor interioare și trecutului, ar putea să te ajute să găsești soluții la niște chestiuni financiare.

Muncă– Sectorul comunicării este activat marți și miercuri, așa că cele două zile se anunță cele mai dinamice zile din săptămână, însă mare atenție la cum pui problemele și ce ton folosești în interacțiunile tale. Evită să-ți impui punctele de vedere și să nu le asculți și pe alte altora!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Spre finalul săptămânii, pe 31 martie, se formează o conjuncție între Venus, guvernatoarea casei sentimentale, și Uranus, planeta imprevizibililului, din sectorul frământărilor interioare, secretelor, trecutului. Deși nu te aștepți, te caută cineva din trecut. S-ar putea să se reaprindă pasiunea și să începi o relație secretă sau să ai o aventură romantică.

Bani – În prima parte a săptămânii faci socoteli financiare și cheltuieli mai mari pentru casă sau familie. De asemenea, te interesează să semnezi un contract sau o colaborare, să intri în posesia unor bani, pentru a începe cumpărăturile de cadouri.

Muncă– Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, vine să-ți aducă discuții despre proiectele tale profesionale, despre posibilitatea unor asocieri, de deschidere de a experimenta noi domenii de interes pentru tine. Contextul este susținut și de către trigonul care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, planeta responsabilității, din sectorul carierei.

 

Horoscop Rac săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu o stare de agitație interioară, pentru că-ți revin în minte tot felul de situații sau evenimente din trecut, care te răscolesc. Lucrurile se îndreaptă spre finalul săptămânii, când onorezi invitația unor prieteni de a ieși în oraș, și este posibil să apară evenimente neprevăzute în relația cu un prieten, de care s-ar putea să te simți atras brusc.

Bani – Conjuncția care se formează între Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, pe 31 martie, ar putea să-ți aducă o schimbare bună în planul financiar, să ai parte de o surpriză plăcută, pentru că poți încasa o sumă de bani la care nu te așteptai. Și partenerul ar putea să te anunțe că a primit un bonus sau o mărire salarială.

Muncă– Aspectul armonios care se formează între Mercur, astrul comunicării, și Jupiter, marele benefic, din casa carierei și relațiilor cu șefii, te ajută să te remarci, vii cu idei constructive într-un proiect. De asemenea, ți se fac propuneri de preluare a unei funcții sau a unor noi responsabilități. Contextul astral este susținut de aspectul dintre Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității tale, și Saturn, planeta responsabilității.

 

Horoscop Leu săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Contextul astral de la finalul săptămânii, când Venus, planeta iubirii, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să-ți aducă evenimente neprevăzute în planul relațional, sentimental. Fii pregătit să faci față provocărilor!

Bani – Marți și miercuri sunt zile favorabile discutării sau obținerii unei soluții de finanțare de care ai nevoie pentru a demara un proiect legat de casă, o renovare sau o reamenajare. Acțiunile tale sunt bune și mergi pe direcția care trebuie, iar Saturn, planeta responsabilității, plasată în casa intereselor financiare, susține demersurile tale.

Muncă– Conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Jupiter, marele benefic, din casa perfecționării profesionale și direcției în viață, ar putea să-ți aducă oporunități de a-ți valorifica creativitatea, să te pui mai mult în valoare, să demarezi un proiect extraprofesional cu ajutorul prietenilor sau foștilor colegi. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Dacă pleci într-o călătorie sau încerci să rezolvi niște chestiuni birocratice pentru cineva din familie, săptămâna aceasta, este posibil să cunoști pe cineva, cu care să începi brusc o relație sentimentală. Registrul astral este susținut și de aspectul armonios care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, seniorul karmei, în tranzit prin casa relațiilor.

Bani – Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, din casa intereselor financiare, vine să aducă soluții financiare pentru rezolvarea unor chestiuni legate de casă sau familie.

Muncă– Aspectul care se formează pe 31 martie între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului și guvernatorul casei muncii, s-ar putea să-ți aducă propuneri neașteptate de la serviciu, din străinătate sau privind începerea unor cursuri de perfecționare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– În planul relațional ai putea să te aștepți la evenimente neprevăzute, spre finalul săptămânii, pentru că Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, reînvii pasiunea în cuplu și petreceți clipe de pasiune. Conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Jupiter, marele benefic, din casa relațiilor, vine să ajute în dialogurile pe care le vei avea cu partenerul de cuplu, să clarificați sau rezolvați anumite probleme sau chestiuni amânate.

Bani – Spre finalul săptămânii s-ar putea să ai surprize de natură financiară, să încasezi niște sume importante de bani sub forma unui bonus. Nu este exclusă situația în care partenerul este cel care te anunță că I s-a mărit salariul sau dacă participi la un concurs, poți câștiga un premiu.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru carieră și dialoguri cu șefii. Atenție că aspectul care se formează cu Marte, planeta acțiunii, ar putea să te determinite să ai o abordare mai agresivă în raport cu șefii, să-ți impui părerile, lucru care nu va fi văzut cu ochi buni de către aceștia. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Marte, din casa carierei, și Saturn, din casa muncii, îți susține demersurile profesionale.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Spre finalul săptămânii, Venus, planeta iubirii, formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul căsătoriei și relațiilor, semn că apar evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație în planul relațional. Nu este exlusă și o cerere în căsătorie sau încheierea bruscă a unei relații, care nu mai funcționează de ceva timp.

Bani – La începutul săptămânii poți semna un contract, un act adițional sau o colaborare, iar veniturile tale să crească, nu cu mult, dar atât cât să-ți acopere nevoile.

Muncă– Conjuncția dintre Mercur, astrul comunicării, și Jupiter, marele benefic, din casa muncii, îți susține planurile în sectorul muncii și-ți îmbunătățește relațiile cu colegii, iar cooperarea ar putea să aducă rezultate profesionale bune.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul casei relațiilor, și Jupiter, guvernatorul tău, ambele în tranzit prin casa iubirii, te stimulează să clarifici anumite chestiuni din planul sentimental. Dacă ești singur, flirtezi mai mult și încerci să faci o cucerire.

Bani – În prima parte a săptămânii, te interesează să faci niște plăți, să cauți să discuți cu partenerul despre resursele pe care le aveți în comun și mai ales de administrarea acestora.

Muncă– Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, se apropie de Uranus, planeta imprevizibilului, și poate aduce surprize neașteptate la serviciu, în sarcinile, programul și procedurile pe care le urmezi. Posibil să primești niște propuneri neașteptate și de la prieteni, să te implici într-o activitate nouă.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru relația de cuplu, iar conjuncția pe care Luna o formează cu Marte, planeta acțiunii, ar putea să aducă tensiuni și conflicte, însă Saturn, guvernatorul tău, nu te lasă să strici relațiile, așa că vei aborda constructiv dialogurile. Spre finalul săptămânii, contextul astral ar putea să aducă surprize și răsturnări de situație în planul afectiv.

Bani – Vineri, Venus, micul benefic, se apropie de Uranus, planeta imprevizibilului/ guvernatorul casei banilor, și există posibilitatea să apară surprize în planul financiar. Evită să faci speculații financiare sau cheltuieli care nu-ți sunt neapărat necesare! Există tendința să cheltui mai mult decât bugetul pe care îl ai.

Muncă– În planul profesional, conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul casei serviciului, și Jupiter, marele benefic, poate aduce oportunități de expansiune și dezvoltare prin proiecte noi, iar trigonul pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Saturn, din casa comunicării, gândirii și învățării, susține demersurile tale profesionale, de învățare și acumulare a unor cunoștințe noi. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge lângă Uranus, guvernatorul tău, pe 31 martie, și în preajma acestei zile este posibil să apară evenimente neașteptate în planul sentimental, să te îndrăgostești, să apară răsturnări de situație într-o relație, în planul familial.

Bani – Marți și miercuri s-ar putea să iei niște decizii financiare bune pe termen lung, privind o activitate extraprofesională, care ar putea să-ți mărească veniturile.

Muncă– Conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, aduce oportunități de a-ți schimba modul în care comunici și interacționezi cu ceilalți, de acumulare a unor cunoștințe sau de negocieri profesionale.

 

Horoscop Pești săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru sfera sentimentală, iar aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa iubirii, îl formează cu Saturn, planeta responsabilității, din casa personalității, te susține în toate deciziile tale. Dacă ești singură, ești deschisă unei relații pe termen lung, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, contextul astral consolidează relația.

Bani – Conjuncția pe care Mercur, astrul comunicării, o formează cu Jupiter, guvernatorul tău, în casa banilor, anunță dialoguri despre bani, negocieri și încheieri/semnări de contracte. Dacă vei știi să te pui în valoare, vei putea obține mărirea veniturilor.

Muncă– La serviciu vii cu idei originale, iar conjuncția care se formează între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți, ar putea să-ți ducă noroc la informații utile, vești surpriză legate de activitatea profesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni