• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă fiul Elvirei Deatcu. Luca s-a stabilit în Italia acum doi ani

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Elvirei Deatcu. Luca s-a stabilit în Italia acum doi ani

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Elvirei Deatcu. Luca s-a stabilit în Italia acum doi ani

Elvira Deatcu se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România. S-a făcut remarcată atât pe scena teatrului, cât și în filme sau seriale, acum putând fi urmărită în „Clanul”, producție difuzată la PRO TV.

Elvira Deatcu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere! Are o familie superbă, cu doi băieți de care este extrem de mândră, iar pe plan profesional lucrurile nu au mers niciodată mai bine! Face parte din producții de succes și este urmărită de toată lumea!

Pe ea o știe o țară întreagă, dar copiii săi au stat departe de luminile reflectoarelor. Fiul cel mare, Luca, s-a stabilit în urmă cu doi ani în Italia și mulți se întreabă ce face acolo și cu ce se ocupă de fapt.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Elvirei Deatcu

Luca, fiul cel mare al Elvirei Deatcu, și-a ales deja drumul în viață, iar domeniul în care profesează este foarte diferit de cel al mamei sale. Fratele lui mai mic, în schimb, are abia 15 ani, iar pentru el lucrurile sunt momentan incerte.

Actrița le-a fost mereu aproape și i-a susținut atât financiar, cât și moral, iar Luca a reușit să intre la o facultate de Arhitectură din Milano cu o medie foarte mare! I-a fost greu la început, până când s-a obișnuit, dar cu multă muncă și ambiție s-a făcut remarcat în „marea de italieni”.

„(…) E facultate pe care o face în engleză. Primul an a fost în italiană, adică sunt motive în plus pentru el. Pentru că i-a fost foarte greu, nefiind nativ de limbă italiană. I-a fost foarte greu. A trecut prin niște furci caudine în timpul sesiunilor. El a intrat cu o medie foarte bună. S-a trezit într-o mare de italieni și lumea avea aceleași așteptări de la el ca și de la ceilalți studenți. Adică nimeni nu a spus niciodată, nu i-a pus mâna pe umăr și să-i spună: „Luca, te înțelegem, îți e greu'! Nu!”, a spus Elvira Deatcu pentru Impact.ro.

Viața de student nu este deloc ușoară, mai ales la Arhitectură, în Milano. Luca a încercat să își ajute părinții la capitolul cheltuieli și și-a căutat de muncă, însă a fost mult prea solicitant pentru el.

„Ca student la Arhitectură, nu poți să lucrezi cred că în nicio parte a lumii ăsteia, pentru că este extrem de solicitant. Are weekenduri când nu iese și noi tot îl împingem, du-te. A vizitat câteva orașe, care sunt destul de aproape de Milano, dar sunt weekenduri în care pur și simplu stă acasă și lucrează, pentru că altfel nu ar face față”, a mai declarat Elvira.

Vezi în GALERIA DE MAI JOS cum arată Luca, fiul Elvirei Deatcu!

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Cât de mari au fost emoțiile actorilor din serialul Clanul

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni