• PRO TV
  • Emily Burghelea a trecut printr-o sperietură zdravănă. Fiica ei a rămas blocată în mașină: "Panică totala"

Emily Burghelea a trecut printr-o sperietură zdravănă. Fiica ei a rămas blocată în mașină: "Panică totala"

Emily Burghelea a trecut printr-o sperietură zdravănă. Fiica ei a rămas blocată în mașină: "Panică totala"

Weekend-ul acesta, Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, au trecut printr-o sperietură zdravănă când fiica lor, Amedeea, a rămas blocată în mașină. Iată ce le-a povestit vedeta fanilor de pe rețelele sociale!

Vedeta în vârstă de 24 de ani împărtășește totul cu fanii săi de pe Instagram, astfel că, atunci când s-a întâmplă incidentul cu fiica sa, Emily a filmat și pozat tot momentul. Micuța a rămas blocată în mașină atunci când vedeta și familia sa se pregăteau să iasă la plimbare.

Se pare că Amedeea fusese așezată în scaunul mașinii, a cerut cheia să se joace și s-a încuiat pe dinăuntru. Cum era de așteptat, Emily Burghelea și Andrei s-au panicat, întrucât nu aveau cheia de rezervă, au încercat să-i explice micuței cum să deschidă mașina, însă fără succes. În cele din urmă, cei doi au fost nevoiți să spargă parbrizul mașinii pentru a o deschide fără a o rani pe fetiță.

„Panică totală, nu răspunde nimeni de la deblocări sau alte soluții. Măcar Amedea e liniștită și are cheia în mână, încerc să-i explic cum să deschidă și trag de ușă. Emily Burghelea e speriată. A aruncat cheia din mașină. Nu mai există posibilitatea comunicării. Acum îmi trebuie soluții de intrat în mașină fără cheie”, a spus soțul lui Emily pe pagina sa de Instagram.

În timp ce Andrei incerca să spargă geamul cu un ciocan, Emily își liniștea fiica care deja începuse să plângă.

„Stai cumințică că gata, a rezolvat tati. A spart geamul, gata, imediat. Stai liniștită, iubirea mea, uite, intră mami pe geam și deschide ușa. Nu te speria!”.

În cele din urmă, parbrizul a fost spart și mașina descuiată, iar Amedeea a scăpat nevătămată.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni