• PRO TV
  • Dezvăluiri despre autoarea masacrului dintr-o școală din Nashville, care a ucis trei copii de 9 ani și trei cadre didactice

Dezvăluiri despre autoarea masacrului dintr-o școală din Nashville, care a ucis trei copii de 9 ani și trei cadre didactice

Dezvăluiri despre autoarea masacrului dintr-o școală din Nashville, care a ucis trei copii de 9 ani și trei cadre didactice

O prietenă de liceu a atacatoarei din Nashville a fost șocată să afle că aceasta este responsabilă pentru masacrul în urma căruia șase persoane au murit într-un campus.

Prietena, care a cerut să rămână anonimă, a descris-o pe Audrey Hale (28 de ani) drept ”drăguță și amuzantă”. Luni, 27 martie, Audrey Hale a deschis focul la fosta ei școală, The Covenant School, împușcând și omorând trei copii de nouă ani și trei profesori.

Poliția a precizat că Hale era transgender, deși nu a oferit alte detalii și s-a referit la ea ca la o femeie. Hale s-a născut femeie, dar un link de LinkedIn despre care se crede că îi aparținea folosește pronumele ”el”, sugerând faptul că se identifica drept bărbat. 

”Ce a făcut ea e de neiertat, dar știu că era o tipă drăguță și amuzantă. Când a declarat că este trans - adică din femeie s-a identificat drept bărbat - nimeni nu a fost surprins. Chiar nu se potrivește profilului de atacator. Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla să se transforme în persoana pe care am văzut-o la știri. Toți din fosta mea clasă și-au pierdut mințile pe Facebook. Chiar nimeni nu se aștepta la asta”.

Toate cele șase victime au fost identificate luni. Trei copii în vârsta de 9 ani: Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs și William Kinney și trei angajați ai școlii: Cynthia Peak și Mike Hill (ambii de 61 de ani) și directoarea școlii Katherine Koonce (60 de ani).

Audrey Hale a intrat în școală în jurul orei 10.13 și a fost împușcată mortal de forțele de ordine, 15 minute mai târziu. 

Foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni