• PRO TV
  • Ce mai face Choupette, pisica moștenitoare a lui Karl Lagerfeld? Felina trăiește în lux 

Ce mai face Choupette, pisica moștenitoare a lui Karl Lagerfeld? Felina trăiește în lux 

Ce mai face Choupette, pisica moștenitoare a lui Karl Lagerfeld? Felina trăiește în lux 

În februarie s-au împlinit patru ani de la moartea lui Karl Lagerfeld, iar Choupette, pisica birmaneză a designerului, este unul dintre moştenitorii averii colosale lăsate în urmă de creatorul de modă. 

Potrivit WMagazine, când Karl Lagerfeld a murit de cancer pancreatic, în februarie 2019, a început să circule acest zvon că averea designerului – estimată la 195 până la 300 de milioane de dolari – era moștenită chiar de iubita sa pisică birmaneză, Choupette.

Chiar dacă zvonul nu a fost confirmat pe de-a întregul, pisica trăiește în lux.  Locuiește la Paris, într-un apartament impresionant cu vedere la râul Sena și a rămas în grija bonei ei, Francoise Cacote, care este și fosta menajeră a lui Karl Lagerfeld. Așa putem vedea, în poze, că, la a unsprezecea aniversare, în august 2022, pisica a avut parte de tot luxul, înconjurată de șampanie și de cadouri. De ziua ei, administratorul contului Choupette a distribuit o postare pe contul de Instagram, arătând cum și-a petrecut ziua cea mare. „La mulți ani pentru mine”, a scris Choupette în legenda fotografiilor, care o înfățișa pe creatura pufoasă trântită într-un avion privat.
 
Pisicuța a mai clarificat atunci că avionul a rămas la sol în timp ce se aflau pe el, „în amintirea numeroaselor călătorii cu tatăl meu”.

De la această postare au mai trecut luni de zile și multe alte poze, iar cea mai recentă fotografie e de le 19 martie și e însoțită de mesajul:

"Salutare prieteni, sper ca v-a fost dor de mine?!

Îmi pare rău că nu sunt prea prezentă în acest moment, dar fiți siguri că totul este în regulă. Investim în proiecte frumoase care vor veni și abia aștept să vorbesc cu voi despre asta între timp văd că vă doresc o duminică plăcută.
Cu dragoste,
Choupette"

Vedeți în GALERIA FOTO cum a petrecut Choupette, dar și cum trăiește 


Vezi și: Smiley, sărut în fața a 5000 de oameni:


FOTO: CHOUPETTE INSTAGRAM 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni