• PRO TV
  • Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut la 53 de ani! Cum arată acum actrița care în tinerețe făcea furori cu frumusețea ei

Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut la 53 de ani! Cum arată acum actrița care în tinerețe făcea furori cu frumusețea ei

Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut la 53 de ani! Cum arată acum actrița care în tinerețe făcea furori cu frumusețea ei

Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut! Actrița din Twin Peaks, care în tinerețe făcea furori cu frumusețea ei, a fost surprinsă recent de paparazzi în fața casei sale din Los Angeles.

Lara Flynn Boyle, care a împlinit recent 53 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și este văzută destul de rar pe la evenimente. 

Paparazzii au surprins-o într-o dimineață, în fața casei sale din LA, în timp ce ducea gunoiul la coșul de reciclare. 

Actrița din „Twin Peaks" purta o ținută casual și confortabilă, formată din pantaloni de trennning, o cămașă în carouri, tricou alb și cizme UGG în picioare. 

De-a lungul timpului au existat informații că starul din „Twin Peaks” a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și mai șterge din ani de pe chip. Rezultatul însă a fost unul dezastruos. Operațiile estetice i-au distrus chipul, iar actrița poate fi cu greu recunoscută acum pe stradă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Lara Flynn Boyle a avut o relație cu Jack Nicholson în perioada 1999 – 2006. Actrița este cunoscută mai ales pentru rolul Donna Hayward din serialul "Twin Peaks", care a fost difuzat pe ABC între 1990 și 199. 

După "Twin Peaks", Lara Flynn Boyle a jucat în serialul "The Practice" de pe ABC în rolul procurorului adjunct Helen Gamble, din 1997 până în 2003.

A avut un rol de invitată în 2008 în serialul "Law & Order" și un rol recurent în serialul "Las Vegas" de pe NBC din 2005 până în 2006.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni