• PRO TV
  • Deea și Dinu Maxer nu mai locuiesc împreună de patru luni. În grija cui au rămas copiii

Deea și Dinu Maxer nu mai locuiesc împreună de patru luni. În grija cui au rămas copiii

Deea și Dinu Maxer nu mai locuiesc împreună de patru luni. În grija cui au rămas copiii

Deea și Dinu Maxer au anunțat zilele trecute că divorțează după o relație de 18 ani. Pentru a face lumină în ceea ce privește motivul despărțirii lor, artistul a oferit câteva detalii legate de această decizie.

Potrivit Spynews, Deea și Dinu Maxer au divorțat la notar, în ciuda faptului că artistul a sperat până în ultimul moment că se vor împăca. Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau de șapte luni, divorțul fiind inevitabil.

„Dragii mei, având în vedere că sunt prea multe păreri pe internet și că decât să ne puneți voi eticheta în ceea ce privește motivul despărții, preferăm să facem noi că să vă spunem adevărul”, a declarat Dinu Maxer.

Ba mai mult, cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni, iar copii au decis cu ce părinte vor rămâne. Andreas a decis să rămână la tată, iar fetița locuiește cu mama, însă tutela rămâne comună. În ciuda acestei hotărâri, pe Deea și Dinu Maxer îi despart doar câțiva pași, deoarece locuiesc în apartamente diferite, aflate în același bloc.

''Noi vom rămâne împreună tot timpul pentru că avem acești copii, ne despart doar câteva apartamente. Avem tutelă comună.''

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni