• PRO TV
  • Mihai Zmărăndescu, mesaj pentru Daniel Pavel după ce a fost eliminat de la Survivor: „ O inspirație pentru mine”

Mihai Zmărăndescu, mesaj pentru Daniel Pavel după ce a fost eliminat de la Survivor: „ O inspirație pentru mine”

Mihai Zmărăndescu, mesaj pentru Daniel Pavel după ce a fost eliminat de la Survivor: „ O inspirație pentru mine”

Competiția din Republica Dominicană a luat sfârșit pentru Mihai Zărăndescu marți, pe data de 28 martie, în urma voturilor exprimate la modul general. Iată ce mesaj i-a transmis fostul Faimos prezentatorului Daniel Pavel!

Mihai Zmărăndescu s-a numărat printre Faimoșii din această ediție Survivor România 2023, însă pentru el experiența din jungla Dominicană a luat sfârșit în această spătămână, după anunțul domnului Dan din Consiliul de Eliminare. 

S-a bucurat enorm că își vede din nou băiețelul în vârstă de doar două luni, dar și pe logodnica sa, de care i-a fost foarte dor. La scurt timp după anunțul din Consiliul de Eliminare, fostul Faimos a intrat într-o transmisiune live cu Ada, de asemenea eliminată marți seară, în cazul său din considerente medicale. Fanii au fost bucuroși să îi vadă din nou activi în mediul online, așa că le-au transmis tot felul de mesaje, printre ele numărându-se și o serie de întrebări legate de concurenții din această ediție Survivor.

Întrebată care este părerea sa despre Alexandra Ciomag de la Războinici, după toate discuțiile pe care le-au avut,  Ada a răspuns: „I-am zis că este sexy. Când mi-a zis că sunt nașpa am zis: „Sora mea, tu ești mai sexy decât mine. După faza din Consiliu, când m-a făcut animală, și-a cerut scuze. Mi se pare că leagă și ea trei cuvinte și îi doresc baftă”.

Cât despre Lucianna, fosta Faimoasă a menționat: „Mi se pare că este plină de viață! Urlă, țipă, trăiește. La început mi se părea foarte falsă și am spus că nu haleam neapărat ieșirile ei, că mi se păreau false. Dar cine sunt eu să judec, frate? Femeia așa se manifestă”.

Mihai Zmărăndescu, mesaj emoționant pentru Daniel Pavel

În urmă cu puțin timp, campionul MMA i-a transmis prezentatorului Survivor un mesaj prin care i-a mulțumit pentru tot, recunoscând că este un adevărat exemplu, dar și o inspirație pentru generația lui.

„Domnul Dan, o inspirație pentru mine și un exemplu pentru generație noastră”, a notat Mihai Zmărăndescu pe Instagram alături de o fotografie în care apare cu Daniel Pavel.

Sursă foto: Arhiva

VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS CUM S-AU FOTOGRAFIAT CEI DOI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni