• PRO TV
  • Fiul Deei și al lui Dinu Maxer, prima reacție după ce a auzit că părinții lui divorțează: „Tati...”„

Fiul Deei și al lui Dinu Maxer, prima reacție după ce a auzit că părinții lui divorțează: „Tati...”„

Fiul Deei și al lui Dinu Maxer, prima reacție după ce a auzit că părinții lui divorțează: „Tati...”„

Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează după 14 ani de relație, decizie care îi afectează pe cei doi copii ai lor. Andreas, fiul cel mare, a avut o primă reație după vestea care a șocat o țară întreagă.

După divorțul părinților, cei mici sunt nevoiți să trăiască separat, fiecare în custodia unui părinte, fapt care i-ar putea face să sufere mult. Exact așa se întâmplă și în familia Maxer. Andreas va rămâne alături de Dinu, iar Maya va rămâne cu mama ei. Deea Maxer și-a cumpărat un apartament în același bloc, pe aceeași scară, unde va locui de acum împreună cu fiica sa. 

„Avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa baieților. Deea a cumpărat un apartament și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți. S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc, da! Noi am gândit totul pentru copii. Mulți or sa spună că nu e adevărat”, a spus Dinu într-o emisiune TV.

Cum a reacționat Andreas după ce a auzit că părinții lui divorțează

Dinu Maxer i-a explicat fiului său, Andreas, cum se vor desfășura de acum lucrurile în familie și, cu durere în glas, a dezvăluit răspunsul celui mic. 

„Tati, e mai bine așa (n.r. să divorțeze) că nu vă mai certați”, a spus Dinu Maxer.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni