• PRO TV
  • Hai și tu la Youth Speak Forum să discutăm despre consumul responsabil și acțiune climatică!

Hai și tu la Youth Speak Forum să discutăm despre consumul responsabil și acțiune climatică!

Hai și tu la Youth Speak Forum să discutăm despre consumul responsabil și acțiune climatică!

Anul acesta, AIESEC România pregătește o nouă ediție Youth Speak Forum! Evenimentul de tradiție în România își propune să atragă atenția asupra tematicilor de interes social, concentrându-se pe rezolvarea problemelor de actualitate din România.

Participanții au ocazia de a descoperi mai multe despre subiectele pe care le vom discuta anul acesta, Acțiunea Climatica și Consumul și Producția Responsabilă, dar și de a propune idei și proiecte care să fie implementate ulterior pentru a proteja mediul înconjurător.

În prima zi vom avea parte de workshop-uri și keynote-uri facilitate de partenerii noștri prin care participanții pot vedea rolul pe care îl avem atât noi, cât și companiile în vederea creării unui viitor mai sustenabil.

Evenimentul începe la ONE United Tower, Calea Floreasca nr.165, pe data de 25 Aprilie și continuă pe 26 Aprilie, în cea de-a doua zi organizându-se World’s Largest Lesson, o inițiativă prin care facilităm ateliere de lucru elevilor din școlile din București, bazate pe subiectele discutate în prima zi a evenimentului.

Înscrie-te și tu la eveniment aici

De asemenea, prin parteneriatul la nivel global cu ONU, AIESEC și-a luat responsabilitatea de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă către cat mai mulți tineri și de a-i implica prin activități concrete în atingerea lor. Acesta este motivul pentru care în fiecare an evenimentele noastre au la bază un studiu național care să ne ajute să înțelegem care sunt interesele și tendințele tinerilor din România. Studiul este în derulare acum, putând fi completat chiar aici.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni