• PRO TV
  • Cât de geloasă este Alexia Eram în relația cu Mario Fresh: "Dacă nu ar fi gelozie, nu ar fi bine"

Cât de geloasă este Alexia Eram în relația cu Mario Fresh: "Dacă nu ar fi gelozie, nu ar fi bine"

Cât de geloasă este Alexia Eram în relația cu Mario Fresh: "Dacă nu ar fi gelozie, nu ar fi bine"

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de șase ani. Deși au o relația bine sudată, cei doi au recunoscut că au existat și momente mai tensionate între ei, mai ales din partea Alexiei.

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh duc vieți haotice, cu un program încărcat, care nu le permite să petreacă foarte mult timp împreună, cei doi văzându-se de cele mai multe ori dimineața și seara. Din cauza acestui lucru, relația lor a avut parte și de mici gelozii, pe care le-au ținut sub control cu ajutorul comunicării și apelurilor video.

„Ne vedem dimineața și seara. Pe timpul zilei avem amândoi treabă și dimineața și seara ne întâlnim”, a spus Alexia Eram, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Nu cred că mai este gelozie, adică nu mai este genul acela de gelozie ca la început…(…) La noi așa a mers de la începutul relației, la noi este o obișnuință să ne sunăm doar pe video, nu pentru a ne controla, ci să ne vedem chipul unul celuilalt și să bucurăm măcar câteva minute”, a adăugat  Mario Fresh.

Cu toate acestea, cuplul recunoaște că între cei doi, Alexia este partea mai geloasă, însă reușește să o țină sub control:

„Nu cred că mai este genul acela de gelozie ca la început, dar este puțină gelozie, că dacă nu ar fi gelozie, n-ar fi bine”, a mai spus Alexia Eram.

În ciuda acestui lucru, Mario Fresh recunoaște că are o iubită de nota 10, care îi arată tot timpul cât de mult îl iubește:

„Este foarte atentă, foarte grijulie, are grijă de mine, este și foarte frumoasă, după cum se vede”.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni