• PRO TV
  • Cum se vor împărți banii între Deea și Dinu Maxer după despărțire: "Noi am divorțat, nu ne-am certat"

Cum se vor împărți banii între Deea și Dinu Maxer după despărțire: "Noi am divorțat, nu ne-am certat"

Cum se vor împărți banii între Deea și Dinu Maxer după despărțire: "Noi am divorțat, nu ne-am certat"

Deea și Dinu Maxer au decis să își spună adio după 18 ani de relație. În ciuda acestui lucru, afacerile celor doi rămân în picioare, ceea ce atrage cu sine și o întrebare: cum vor fi împărțiți banii?

Despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer a venit pe cale pașnică, fără scandal. Cei doi au anunțat pe rețelele sociale că au decis să divorțeze, copiii au ales cu ce părinți vor locui, iar Dinu Maxer s-a mutat din apartamentul conjugal într-un apartament în aceeași clădire cu cel al fostei soții, semn că vor rămâne în relații bune.

Însă, întrebarea este, vor fi pașnici și în ceea ce privește împărțirea banilor? Deea Maxer a oferit primele detalii despre acest lucru.

Deși nu mai formează un cuplu, Deea și Dinu Maxer încă sunt legați pe plan profesional, deoarece au multe spectacole împreună, deja programate, precum și o afacere de cosmetice pe care o conduc împreună.

„Proiectele mele cu Dinu merg înainte, avem spectacole luate și antamate, iar business-ul pe care îl dezvoltăm împreună pe partea de promovare și de vânzare de produse cosmetice și de wallness din compania din care facem parte, în continuare lucrăm și pe partea asta împreună. Noi am divorțat, noi nu ne-am certat.

Noi din punct de vedere profesional avem proiecte împreună, avem doi copii împreună, am o relație de prietenie cu Dinu ce s-a construit în 18 ani, deci divorțul nu poate strica asta”, a declarat Deea Maxer, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni