• PRO TV
  • Dan Bilzerian și-a șocat fanii după ce a mărturisit cu câte femei se culcă într-o săptămână ”Mă doare sufletul”

Dan Bilzerian și-a șocat fanii după ce a mărturisit cu câte femei se culcă într-o săptămână ”Mă doare sufletul”

Dan Bilzerian și-a șocat fanii după ce a mărturisit cu câte femei se culcă într-o săptămână ”Mă doare sufletul”

Dan Bilzerian, playboy-ul milionar, și-a șocat fanii după ce a dezvăluit, într-un clip, de câte ori pe săptămână întreține relații intime. 

Bărbatul extrem de controversat, renumit pentru stilul de viață decadent - de care nu se știe sigur că este întreținut de banii câștigați din poker sau din averea părinților - are reputația de mare cuceritor.

Cu toate acestea, în cadrul unui Q&A cu fanii, acesta și-a făcut timp să răspundă unei întrebări arzătoare.

”De câte ori faci sex pe săptămână?”

Bilzerian s-a filmat și a răspuns: ”Nu știu. Aș spune că, în medie, de cel puțin 2 ori pe zi. Deci probabil că de minimum 14 ori pe săptămână”.

De la acel video, se pare că Bilzerian a mai reflectat asupra răspunsului și, în cadrul unei emisiuni In Depth with Graham Bensinger, acesta a precizat că s-a culcat cu atât de multe femei încât ”îl doare sufletul”.

Acesta a mărturisit că relațiile amoroase eșuate au avut un impact negativ asupra lui și a descoperit că ”nu poate să fie rănit” dacă își ocupă timpul făcând sex cu atât de multe femei.

”Într-un final, ajungi într-un punct în care te vezi cu toate aceste femei, iar ele își doresc o parte din tine sau din timpul tău, așa că te retragi”.

După această mărturisire tristă, a adăugat că nu are nevoie de nimeni ”în acest moment”.

Fanii au comentat apariția acestuia pe Twitter: ”Tipul ăsta e dovada vie că banii și femeile nu-ți aduc fericirea. Se poate vedea pe el golul din viața lui”.

”Un individ incredibil de trist, este clar că are o mulțime de probleme nerezolvate. S-ar putea să fie disperat de singur”.

”Toată lumea îl judecă pe Dan, dar dacă ați fi în locul lui, probabil ați face fix același lucru”, a mai comentat un fan. 

Foto: Profimedia, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni