• PRO TV
  • "De zece ani este ca o prizonieră". Dezvăluri despre Corinna Betsch, soția lui Michael Schumacher

"De zece ani este ca o prizonieră". Dezvăluri despre Corinna Betsch, soția lui Michael Schumacher

"De zece ani este ca o prizonieră". Dezvăluri despre Corinna Betsch, soția lui Michael Schumacher

La 10 ani de la accidentul de schi suferit de Michael Schumacher, care l-a plasat pe fostul pilot de Formula 1 într-o comă indusă, încă există semne de întrebare cu privire la starea sa. Însă, cum se simte soția acestuia, care, tot de 10 ani își dedică viața îngrijirii soțului său?

Potrivit Dailymail, prietenul apropiat la familiei Schumacher, Eddie Jordan, a declarat că soția fostului pilot, Corinna Betsch, trăiește ca un prizonier de la accidentul acestuia, întrucât refuză să participe la orice eveniment social, de teamă să nu fie întrebată de condiția soțului ei. Aceasta își dorește să păstreze intimitatea fostului pilot de curse, chiar dacă acest lucru presupune să nu mai meargă la petreceri, prânzuri cu prietenii sau orice alt eveniment social.

"Aceasta a fost cea mai îngrozitoare situație pentru Mick și Corinna. Au trecut aproape zece ani și Corinna nu a putut să meargă la o petrecere, la prânz sau la asta sau la altceva, este ca un prizonier pentru că toată lumea ar vrea să vorbească cu ea despre Michael, când ea nu are nevoie să i se amintească de el în fiecare minut", a declarat Eddie Jordan.

Ultimele informații legate de starea lui Michael Schumacher au fost date de Corinna Betsch în 2022 într-un documentar legat de viața fostului pilot de curse:

"Michael este aici. Diferit, dar este aici, iar asta ne dă putere, cred eu. Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru ca Michael să se simtă mai bine și pentru a ne asigura că se simte bine. Și pur și simplu pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Și, indiferent de ce se întâmplă, voi face tot ce pot. Cu toțîi vom face. Încercăm să continuăm că o familie, așa cum îi plăcea lui Michael și încă îi place. Și ne continuăm viețile.

"Privatul este privat", așa cum spunea el întotdeauna. Este foarte important pentru mine că el să se poată bucura în continuare de viața lui privată cât mai mult posibil. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael", a declarat Corinna Betsch la acea vreme.

Schumacher a suferit un accident la schi în decembrie 2013 și a fost plasat în comă indusă medical. Ulterior, în septembrie 2014, acesta a fost mutat în casa familiei de la Lacul Geneva, unde o echipă de personal medical o sprijină acum pe soția sa, Corinna, în îngrijirea sa.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni