• PRO TV
  • Loredana, întâlnire-surpriză cu Iulia Vântur în Anglia: “Două moldovence la Londra”

Loredana, întâlnire-surpriză cu Iulia Vântur în Anglia: “Două moldovence la Londra”

Loredana, întâlnire-surpriză cu Iulia Vântur în Anglia: “Două moldovence la Londra”

Loradana Groza și Iulia Vântur le-au făcut o surpriză fanilor de pe rețelele de socializare: acestea s-au întâlnit la Londra, au luat masa împreună și au încărcat imaginile pe Instagram.

“Două fete din Moldova la Londra”, a scris Loredana pe rețelele de socializare. Fanii ar fi putut fi induși ușor în eroare că cele două se află în altă parte a lumii– la masă au comandat specialități indiene.

“În Londra?....La prima vedere am crezut că v-ați întâlnit în India! Trăiască moldovencele!”, le-a scris o fană.

Loredana este mare admiratoare a culturii și tradițiilor indiene. De curând a fost, alături de fiica ei, într-o vacanță în India, unde a practicat yoga și a aflat mai multe despre tradițiile indiene. Iulia Vântur, la rândul ei, este stabilită în India de mai mulți ani, așa că s-a bucurat de preparatele comandate la Londra.

Cele două românce au impresionat cu outfiturile lor cool la Londra. “Le-ați luat fata englezoaicelor de pe Bond Street!!”, au scris fanele.

Loredana a purtat o pereche de pantaloni largi cu imprimeu, o cămașă în carouri și o jachetă neagră, accesorizandu-se cu o șapcă cool și ochelari de soare.

Iulia Vântur a avut un outfit alb și un pardesiu bleu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni