• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 10-16  aprilie 2023. Vărsătorii singuri se îndrăgostesc și urmează o perioadă bună pe plan amoros

Horoscop săptămâna 10-16  aprilie 2023. Vărsătorii singuri se îndrăgostesc și urmează o perioadă bună pe plan amoros

Horoscop săptămâna 10-16  aprilie 2023. Vărsătorii singuri se îndrăgostesc și urmează o perioadă bună pe plan amoros

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 10 - 16  aprilie 2023. 

Horoscop Berbec săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Pe 12 aprilie se formează conjuncția dintre Soare, guvernatorul case iubirii, și Jupiter, marele benefic, în casa personalității tale. Este o zi favorabilă întâlnirilor romantice, petrecerii timpului cu partenerul de cuplu sau să iei decizii importante pentru tine în viața sentimentală.

Bani – Trigonul care se formează, spre finalul săptămânii, între Venus, guvernatoarea casei banilor, și Pluton, planeta transformărilor profunde, ar putea să-ți aducă sume suplimentare de bani în conturi și o transformare în planul financiar, în perioada următoare.

Muncă – Pe 11 aprilie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării și negocierilor și aduce noroc și șanse în toate interacțiunile tale cu ceilalți. Atenție, spre finalul săptămânii, pentru că este posibil să apară un blocaj sau niște probleme în planul profesional. Va fi nevoie să rezolv urgent niște sarcini sau situații care apar neașteptat. 

 

Horoscop Taur săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– La mijlocul săptămânii, pe 12 aprilie, se formează un aspect benefic, între Soare și Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe casa frământărilor profunde, trecutului și introspecției. Posibil să ai niște conștientizări, revelații, să te vindeci după o suferință. Este important să te eliberezi de ce te ține în loc, pentru a putea merge mai departe și a începe o etapă nouă de viață.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care ai putea să îi obții din alte surse decât salariile. Pe de altă parte, pe 11 aprilie, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Gemeni, pe casa banilor pe care îi obții de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Situația financiară se îmbunătățește, dar vei face și mai multe cheltuieli.

Muncă– Spre finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa carierei și relațiilor cu șefii sau cu persoane cu autoritate, semn că vor interveni discuții în contradictoriu sau blocaje într-un proiect pe care-l ai în derulare.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze zodia și urmează o perioadă în care va opera în favoarea ta. A doua zi, pe 12 aprilie se formează conjuncția dintre Soare și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, în casa planurilor de viitor. Ziua este considerată cea mai norocoasă din an, așa că este recomandat să faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu sau să-ți programezi o întâlnire romantică, dacă ești singură.

Bani –Miercuri și joi te preocupă intrarea în posesie a unor sume de bani, faci plăți și mergi la shopping, pentru ultimele pregătiri înainte de sărbători. Posibil să primești și cadouri sau niște sume de bani sub forma de cadou, un bonus sau o primă. 

Muncă– Spre finalul săptămânii ai parte de zile aglomerate la serviciu, cu multe de făcut, mai ales dacă ai decis să-ți iei concediu sau câteva zile libere. Aspectul tensionat dintre Venus, din casa personalității, cu Saturn, din casa carierei și persoanelor cu autoritate, ar putea să ducă la blocarea unor acțiuni pe care vrei să le inițiezi într-un context profesional. 

 

Horoscop Rac săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Gemeni, din 11 aprilie, respectiv casa frământărilor interioare, trecutului și meditației. Posibil să revină în viața ta persoane din trecut sau să fii tentată să începi o legătură ascunsă sau să ai o aventură romantică.

Bani – Vineri este posibil  să apară evenimente neașteptate în planul financiar, ai banilor pe care îi deții cu partenerului de cuplu. Aspectul tensionat dintre Venus și Saturn ar putea să aducă un blocaj, o întârziere sau o amânare privind intrarea în posesia unor bani.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este conjuncția care se formează între Soare, guvernatorul casei banilor, și Jupiter, marele benefic, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Folosește această zi să te afirmi, să-ți programezi o întâlnire cu șefii, cu persoane influente, cu putere de decizie, pentru că ai șansa să-ți remarce potențialul și să primești o funcție sau niște propuneri de job!

 

Horoscop Leu săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Gemeni, din 11 aprilie, respectiv casa prietenilor, vieții sociale, grupurilor pe care le frecventezi. Ești mult mai deschisă întâlnirilor cu prietenii, să cunoști persoane noi. Pentru că Venus este planeta iubirii, dacă ești singur, s-ar putea unul dintre prieteni să-ți facă cunoștință cu cineva, cu care să începi o relație. Sau poate începi să te simți atras de cineva din grupul tău.

Bani – Miercuri este posibil să primești o sumă de bani sub formă de bonus, cadou sau primă, pe care o vei folosi să iei cadouri celor dragi.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă. Apoi, miercuri și joi se anunță zile cu întâlniri, negocieri. Dacă ai aplicat pentru un job, s-ar putea să fii chemată la al doilea interviu. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Soare, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, din zodia Berbec, din 12 aprilie, aduce oportunități legate de perfecționarea profesională, începerea unor cursuri, obținerea unor diplome sau calificări care ar putea să te ajute într-un demers profesional.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Ziua de 12 aprilie este considerată cea mai norocoasă zi din an datorită conjuncției dintre Soare și Jupiter, marele benefic. Pentru că fenomenul astral se formează și pe casa transformărilor profunde, iar Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, este posibil să ai parte de o zi importantă în relație, să faci o schimbare profundă, care să ducă într-o direcție la care nici nu te gândeai.

Bani – Pe 12 aprilie are loc conjuncția dintre Soare și Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, care dinamizează și sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din alte surse decât salariile. Poți încasa sume importante de bani, să primești cadouri de la persoane de la care nu te aștepți. 

Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze sectorul carierei din 11 aprilie, semn că vor apărea oportunități profesionale și de suplimentare a veniturilor din alte activități decât cele pe care le desfășori în mod normal.

 

Horoscop Balanță săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este conjuncția care se formează între Soare și Jupiter, marele benefic, în 12 aprilie, în zodia Berbec, pe sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este considerată cea mai norocoasă zi din an, așa că dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, onorează invitații, dacă primești. Petrece timpul cu partenerul de cuplu, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, pentru că se deschid noi direcții și etape!

Bani – Posibil, spre finalul săptămânii, să ai nevoie de niște sume de bani și să faci eforturi să le obții, să împrumuți de undeva.

Muncă– Pe 11 aprilie, Venus își începe tranzitul prin zodia Gemeni, prin sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, semn că poți învăța mult mai ușor lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine. De asemenea, s-ar putea să-ți iasă în cale persoane cu mai multă experiență, care te vor ajuta. Spre finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa muncii. Relațiile cu colegii ar putea să fie tensionate și să fii nevoită să rezolvi o situație conflictuală. 

  

Horoscop Scorpion săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Spre finalul săptămânii are loc un aspect tensionat între Venus, guvernatorul casei relațiilor, și Saturn din casa asociată iubirii și aventurilor romantice, semn că apar unele tensiuni în planul amoros. Dacă vei știi să gestionezi o criză apărută, veți putea trece ușor.

Bani –Venus, micul benefic, ajunge pe 11 aprilie, în casa avantajelor financiare, semn că se îmbunătățește situația financiară. Ai parte de sume importante de bani de la serviciu sub formă de bonusuri, sau de la familie. Și partenerul poate susține unele cheltuieli, să primești un cadou de la el, care să te impresioneze.

Muncă– Cea mai norocoasă zi din an este 12 aprilie, pentru că se formează conjuncția dintre Soare, guvernatorul casei carierei, și Jupiter, marele benefic, în casa muncii și activităților profesionale. Este posibil să apară situații și evenimente, care să schimbe direcția ta profesională. Ți se apreciază meritele și primești propuneri noi de job, de avansare sau de preluarea a unor proiecte noi, care te pot pune mai mult în valoare.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Pe 12 aprilie are loc cea mai norocoasă zi a anului, pentru că se formează o conjuncție între Soare și Jupiter, guvernatorul tău și marele benefic, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Poți trăi clipe minunate alături de partener, iar dacă ești singur este posibil să începi o poveste de dragoste.

Bani – Marți și miercuri încasezi sume de bani, faci plăți, cheltuieli, mergi la cumpărături. Încerci, de asemenea, să intri în posesia unor documente notariale.

Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze, din 11 aprilie, zodia Gemeni, respectiv casa parteneriatelor profesionale. Venus este și guvernatoarea casei proiectelor și planurilor de viitor. Așadar, în perioada următoare, ai putea să negociezi, să pui bazele unor contracte noi, parteneriate, care-ți pot suplimenta veniturile.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este conjuncția care se formează pe 12 aprilie între Soare și Jupiter, marele benefic, din casa vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Dacă ai de rezolvat ceva pentru casă sau să lămurești anumite aspecte cu familia este o zi favorabilă să faci o schimbare benefică în relațiile cu cei apropiați sau să modifici spațiul de locuit.

Bani – Vineri încasezi bani, iar sâmbătă este posibil să apară cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale începe să fie tranzitat de către Venus, micul benefic, din 11 aprilie, semn că-ți vei îndeplini mult mai ușor activitățile profesionale. Vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii. De asemenea, micul benefic, ar putea să-ți aducă o relație cu cineva de la serviciu sau cunoscut prin intermediul serviciului.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Începând din 11 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa iubirii, aventurilor romantice și cuceririlor. Prin urmare, fii deschisă poveștilor de iubire și flirtului! Dacă ești singur, te îndrăgostești și urmează o perioadă favorabilă planului amoros.

Bani – Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, formează  un aspect tensionat cu Saturn, din casa banilor. S-ar putea să apară niște conflicte sau tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza unor cheltuieli sau a faptului că ai depășit bugetul stabilit pentru sărbători.

Muncă– Ziua de 12 aprilie este considerată cea mai norocoasă zi a anului, deoarece se formează conjuncția dintre Soare și Jupiter, în zodia Berbec, în casa comunicării, învățării, informațiilor, negocierilor și interacțiunii cu ceilalți. Poți avea noroc la informații și vești utile, care te pot ajuta într-un demers profesional. Ai idei bune și faci planuri de viitor cu unul dintre prieteni.

 

Horoscop Pești săptămâna 10 - 16  aprilie 2023

 

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să tranziteze din 11 aprilie sectorul vieții de familie, căminului și patrimoniului. Urmează o perioadă în care se îmbunătățesc relațiile cu familia. Poți începe o renovare sau ai de gând să achiziționezi bunuri de folosință îndelungată pentru casă.

Bani – Miercuri, 12 aprilie, este considerată cea mai norocoasă zi din an, deoarece se formează o conjuncție între Soare și Jupiter, guvernatorul tău, în zodia Berbec, respectiv în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Apar șanse de suplimentare a veniturilor, așa că recomandarea astrelor este să nu ratezi oportunitățile!

Muncă– Spre finalul săptămânii s-ar putea să nu ai dispoziție de socializare și de interacționare cu alții. Responsabil de acest lucru este un aspect tensionat dintre Venus și Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa personalității. Chiar dacă apar unele blocaje în proiectele sau sarcinile de lucru, recomandarea astrelor este să rezolvi urgențele, fără să te superi sau suprasoliciți și să lași să mai rezolvi din sarcini și după Paști.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni