• PRO TV
  • Bărbatul care și-a lăsat jobul de sudor la uzină pentru a lucra într-un salon de manichiură. „Mi-am urmat pasiunea”

Bărbatul care și-a lăsat jobul de sudor la uzină pentru a lucra într-un salon de manichiură. „Mi-am urmat pasiunea”

Bărbatul care și-a lăsat jobul de sudor la uzină pentru a lucra într-un salon de manichiură. „Mi-am urmat pasiunea”

Cu doar șase luni în urmă, Alexandru lucra ca sudor într-o uzină din Siberia. Odată cu anunțul că ar putea fi mobilizat pe front, în Ucraina, a decis să plece din Rusia. Așa a ajuns în Kârgâzstan, unde și-a descoperit pasiunea pentru o meserie considerată a fi „pentru femei” și anume tehnician unghii. 

„Se pare că toată viața sufletul meu a cerut o altă ocupație, cred că așa mi-a fost predestinat”, povestește Alexandru într-un interviu. Bărbatul spune că și înainte era curios în privința tehnicilor de aplicare a unghiilor false, admirând unghiile prietenei sale. La început se gândea că prietenii vor râde pe seama lui, dacă se apucă de această meserie. După ce a plecat din Rusia, i-a venit ideea să se înscrie la cursuri. Supriza a fost că a început să exceleze în acest domeniu, iar acum este angajat la un salon de frumusețe din Bișkek. 



Alexandru consideră că poți să-ți schimbi meseria și să te lupți cu stereotipurile la orice vârstă. Este foarte important să faci mereu ceea ce-ți place. „Dacă mă întrebai acum un an ce cred despre asta, aș fi spus că este rușinos pentru un bărbat. Sunt mulțumit cu munca mea la uzină. Ei bine, iată că un simplu băiat din Omsk, care era sudor, reușește să depășească stereotipurile și să devină tehnician de unghii”. Acum clientele salonului îl numesc „Mister French”

Sursă foto: captura video YouTube
Vezi și: Vara această se poartă unghiile ... vesele


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni