• PRO TV
  • Jennifer Lopez, o nouă apariție topless pe rețelele sociale. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Jennifer Lopez, o nouă apariție topless pe rețelele sociale. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Jennifer Lopez, o nouă apariție topless pe rețelele sociale. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Jennifer Lopez nu ezită să apară topless, chiar și la 53 de ani. Artista a publicat recent o fotografie topless pe Instagram, pentru a le atrage atenția fanilor asupra lunii conștientizării stresului.

Viața de artist aduce multe griji și stress, mai ales pentru o vedetă de talia lui Jennifer Lopez. Nativa din Bronx face tot posibilul să ducă un stil de viață sănătos, motiv pentru care are o rutină bine pusă la punct pentru a face față stresului.

Prin intermediul unei fotografii topless, Jlo le-a dezvăluit fanilor ce face pentru a scăpa de stres.

„Este #NationalStressAwarenessMonth (Luna conștientizării stresului) și vrem să vă reamintim cât de important este să vă acordați timp pentru îngrijirea personală. Timpul pe care ți-l dedici în fiecare zi te ajută la sănătatea mintală și la bunăstarea generală", a spus Jennifer Lopez în descrierea fotografiei cu ea topless, după care a enumarat pașii din rutina să de eliminare a stresului.

Aceasta pune preț pe rutina de îngrijire a pielii, pe exercițiile fizice, timpul petrecut cu cei dragi, mâncare sănătoasă și activități ce presupun multă creativitate.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni