• PRO TV
  • Ce a găsit o tânără când a intrat într-un magazin de caritate: "Vrei să fie ziua ta norocoasă"

Ce a găsit o tânără când a intrat într-un magazin de caritate: "Vrei să fie ziua ta norocoasă"

Ce a găsit o tânără când a intrat într-un magazin de caritate: "Vrei să fie ziua ta norocoasă"

O femeie și-a uimit urmăritorii de pe TikTok, după ce a povestit ce i s-a întâmplat când intrat într-un magazin de caritate, în căutare de comori.

Ellie Page se afla în căutare de chilipiruri când a dat peste un inel superb, la un magazin de caritate. Fără să știe care ar putea fi valorea sa adevărată, tânăra a cumpărat inelul pentru o liră sterlina și a povestit pentru cei 30.000 de urmăritori de pe TikTok că a simțit că aceea este ziua sa norocoasă, motiv pentru care s-a dus la magazinul de caritate de lângă locuința ei.

"POV - ai un sentiment nebunesc că trebuie să intri în magazinul tău preferat de caritate pe drum, deoarece crezi că vei găsi ceva uimitor.

"Când intri, acolo este o femeie care spune "acesta este inelul meu de logodnă, nu-l vreau și nu vreau niciun ban din banii care provin din vânzarea lui, nu vreau să am de-a face cu acest bărbat, nu vreau nimic de la el.

"Asistenta de la magazin a spus: "Doamne, ești sigură?". Femeia răspunde: "Vreau să îl pui în magazinul de caritate și să îl listezi cu 1 liră sterlină - vreau să îl vinzi cu 1 liră sterlină și oricine îl cumpără, este ziua lui norocoasă".

"Vrei să fie ziua ta norocoasă, așa că te duci la femeie și îi spui: "Îl cumpăr, îl cumpăr chiar acum".

"Îl cumperi pentru o liră sterlină și acum deții inelul de logodnă al acestei femei", a povestit tânăra în clipul care a strâns peste 2,9 milioane de vizualizări.

@elliepaage WHAT A DAY #engagementring #mystery #ring #lucky #luck ♬ original sound - Ellie

Ea a continuat să explice că nu avea nicio idee despre adevărata valoare a bijuteriei și că nu a putut "să îl evalueze pentru că este sărbătoare".

La vederea inelului, internauții au fost de părere că, într-adevăr, tânără a avut o zi norocoasă.

Sursă foto: Tiktok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni