• PRO TV
  • Oleg Spînu a slăbit 10 kilograme. Cum arată acum băiatul de 15 ani care a ridicat sala în picioare la Românii au talent

Oleg Spînu a slăbit 10 kilograme. Cum arată acum băiatul de 15 ani care a ridicat sala în picioare la Românii au talent

Oleg Spînu a slăbit 10 kilograme. Cum arată acum băiatul de 15 ani care a ridicat sala în picioare la Românii au talent

La 15 ani, Oleg Spînu s-a remarcat pe rețelele sociale cu vocea sa, care trezește emoții puternice. Adolescentul din Republica Moldova este singurul artist din familie. Cântă la vioara, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea. Băiatul, care a trecut în etapa următoare a concursului Românii au talent, a apelat la un nutriționist și a slăbit 10 kilograme. 

Când a venit la audiții, la Românii au talent, Oleg Spînu avea peste 70 de kilograme. Oleg și-a dorit să-și schimbe stilul alimentar, dar și să arate bine. În primul rând, el a renunțat la prăjeli, fast-food, carbogazoase și alte produse procesate. În plus, un nutriționist l-a ajutat cu alcătuirea unui meniu alimentar, special adaptat vârstei sale.

Pe contul său de socializare, Oleg a mărturisit că în 30 de zile, de la 77,7 kilograme a slăbit până la 67,4 kilograme. Vezi video aici



„E clar, tu ești făcut să fii acolo pe scenă, să cânți muzică populară”, i-a spus Dragoș Bucur la audițiile Românii au talent. Băiatul a obținut 4 de DA din partea juriului și s-a calificat în etapa următoare. 


Citește și: Cine este Oleg Spînu, băiatul care îi face pe oameni să plângă la nunți. A facut senzație cu melodia „Când mă sună fata mea”


Sursă foto: Instagram/ oleg.spinu.7

Vezi și: Cum a descoperit Oleg pasiunea pentru cântat?


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni