• PRO TV
  • Irina Columbeanu câștigă zeci de mii de euro la doar 15 ani! Ce vinde fiica fostului milionar de la Izvorani

Irina Columbeanu câștigă zeci de mii de euro la doar 15 ani! Ce vinde fiica fostului milionar de la Izvorani

Irina Columbeanu câștigă zeci de mii de euro la doar 15 ani! Ce vinde fiica fostului milionar de la Izvorani

Monica Gabor și Irinel Columbeanu se mândresc cu fiica lor, Irina! Tânăra ambițioasă și foarte talentată a reușit să își strângă în cont o sumă impresionantă, de ordinul zecilor de mii de euro! Simpla pasiune a adolescentei s-a transformat, în timp, într-o adevărată afacere!

În urmă cu mai bine de 3 ani, Irina Columbeanu se muta împreună cu mama sa, Monica Gabor, în America. Fosta doamnă de Izvorani s-a ocupat atent de educația fiicei sale și a susținut-o în tot ceea ce și-a dorit să facă, iar tânăra câștigă astăzi, la doar 15 ani, zeci de mii de euro.

Irina Columbeanu, vânzări de zeci de mii de euro la doar 15 ani

Adolescenta în vârstă de 15 ani și-a descoperit pasiunea pentru artă acum mai mult timp, dar puțini sunt cei care știu că a început să câștige sume impresionante din această activitate. A fost încurajată de părinții săi să își urmeze visul, iar acum vinde tablourile pe care le face, după cum a declarat chiar tatăl său în cadrul unui interviu pentru Impact.ro.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, spunea Irinel Columbeanu.

Doar din vânzarea tablourilor, Irinuca a strâns în conturile sale aproximativ 10.000 de euro: „Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus tatăl său.

Pictura nu este singura sa pasiune! Adolescenta iubește atletismul, iar de curând s-a apucat și de școala de șoferi, pentru că în America tinerii pot obține permisul încă de la 16 ani.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, mai povestea Irinel Columbeanu.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni