• PRO TV
  • Dinu Maxer a trecut prin clipe grele după divorțul de Deea: "M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive"

Dinu Maxer a trecut prin clipe grele după divorțul de Deea: "M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive"

Dinu Maxer a trecut prin clipe grele după divorțul de Deea: "M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive"

În urmă cu ceva timp, Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează. Această veste a șocat o lume întreagă, având în vedere că cei doi erau împreună de 18 ani. La scurt timp după, Dinu Maxer a început să ofere detalii despre cum s-a produs ruptura dintre cei doi, dar și despre clipele dificile cauzate de divorț.

Recent, artistul a vorbit în cadrul unei emisiuni TV cum a făcut față divorțului. Deși nu a fost vorba de infidelitate sau certuri grave, Dinu a mărturisit că s-au adunat foarte multe lucruri care au dus la o ruptură finală între el și Deea, iar în momentul în care actul de divorț a fost semnat la notar, acesta nu a mai putut menține secretul față de oameni, deoarece tristețea îl dădea de gol:

"Noi nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut, nu au fost motive d-astea serioase, din care desfaci o căsnicie. La noi a fost o picătură care a tot măcinat. (…). Eu n-am putut să țîn secret, eu în momentul în care s-a semnat la notar… Oamenii mă știu cu zâmbetul pe buze, și mă întrebau, că nu mai puteam zâmbi, și nu puteam să-i mint, un alt defect al meu”.

De asemenea, Dinu Maxer nu s-a ferit să recunoască că a apelat la antidepresive pentru a face față acestei perioade negre din viață sa:

„Mă vezi zâmbind, eu nu zâmbesc fals acum, sunt liniștit. M-ai întrebat înainte să înceapă emisia cum sunt. Acum sunt bine. Nu am fost bine, recunosc. M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive, adică am trecut prin toate fazele, de negare, de acceptare”, a zis el, recunoscând că și-ar dori că Deea să își găsească un partener, iar el o iubită. „În momentul când ești bine și ești împăcat cu situația nu cred că mai contează. Ba dimpotrivă, poate spun ceva ciudat, dar mi-aș dori să-și găsească pe cineva acum. Să nu fie despărțirea degeaba. Adică ne despărțim și ce facem, stăm și plângem după? Și eu îmi mă rog pentru lucrul ăsta”, a încheiat el, potrivit Libertatea.

Dinu Maxer, singur de Paste

Pentru Deea și Dinu Maxer, Paștele a arătat diferit anul acesta. Deea a rămas cu cei doi copii, Andreas și Maysa, iar Dinu a petrecut Paștele singur. Fostul cuplu a căzut de comun acord ca Dinu să petreacă Paștele catolic cu copiii, iar Deea cel ortodox, alături de familia ei:

"Sunt fără copii, ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama. Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca. E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”, a declarat el pentru Cancan.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni