• PRO TV
  • Călugărița care a câștigat Vocea Italiei, o nouă provocare! Tânăra participă la reality show-ul Insula Faimoșilor

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei, o nouă provocare! Tânăra participă la reality show-ul Insula Faimoșilor

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei, o nouă provocare! Tânăra participă la reality show-ul Insula Faimoșilor

Viața Cristinei Scuccia, călugărița care a câștigat „Vocea Italiei” în 2014, s-a schimbat la 180 de grade în ultimele luni. Tânăra a anunțat în toamna anului trecut că a renunțat la viața monahală. Ea a lucrat o perioadă ca ospătăriță în Spania, apoi s-a întors la marea ei pasiune: muzica. Cristina și-a lansat recent primul ei single și e de nerecunoscut în videoclipul melodiei. Acum, italianca a acceptat o nouă provocare și este concurentă în cadrul reality show-ului italian „Insula Faimoșilor”.

„L’isola dei Faimosi” (n.red Insula Faimoșilor) este versiunea italiană a formatului international Survivor, creat de Charlie Parsons. Primele trei sezoane din L'isola au avut loc în Republica Dominicană din Peninsula Samaná. Spectacolul s-a mutat din sezonul al 4-lea la al 6-lea la Cayos Cochinos, Honduras. Cel de-al 7-lea sezon al show-ului a avut loc în Corn Islands, Nicaragua, iar cel din prezent se filmează în Honduras. 

În „L'isola dei famosi”, un grup de concurenți celebri trebuie să supraviețuiască pe o insulă pustie fără facilități. Concurenții trebuie să-și construiască un adăpost, să-și procure hrană și apă și să găsească modalități de a se face față provocărilor apărute pe insulă.

Candidații au un kit de supraviețuire de bază care, prin eforturi de grup, poate fi îmbunătățit cu obiecte noi. Concurenții care câștigă provocarea săptămânii au imunitate și nu pot fi eliminați. În fiecare săptămână are loc o nominalizare live, iar unul dintre concurenți pleacă acasă. Doar unul dintre concurenți va câștiga jackpot-ul final de 100.000 de euro în jetoane de aur (jumătate din sumă va fi donată unei organizații caritabile propuse de câștigător).

Cristina Scuccia face parte din Tribul Femeilor la „Insula Faimoșilor”

Cei 16 naufragiați de pe plajele din Cayo Cochinos, Honduras, sunt împărțiți în trei triburi: „Tribul Femeilor”, „Tribul bărbaților” și „Tribul cuplurilor”. Cristina face parte din „Tribul Femeilor”. 

Show-ul este prezentat de frumoasa Ilari Blasi, fosta soție a lui Francesco Totti. 

Despre noua aventură din viața ei, Cristina a declarat că „este ca o renaștere”. 

„Cred că este important să trăiesc viața pe deplin, viața este un dar, aceasta este o experiență unde ai nevoie de mult curaj. Cred că o să mă vedeți și supărată. Am multe temeri… Frica nu este tovarășul luminii și voi încerca să fac față fricilor”, a fost declarat Cristina, potrivit TGCom.24.

Ce condiție a pus Cristina pentru a participa la „Insula Faimoșilor”

Deși va locui o vreme pe o plajă, Cristina Scuccia (34 de ani) nu va apărea în costum de baie. 

 “Va fi o versiune revizuită a costumului. Nu voi purta bikini. Vreau să-mi respect valorile și de asemenea, pe cele ale celor care m-au cunoscut în alt mod”, a declarat Scuccia. În primul episod al show-ului de pe Canale 5, Cristina poartă pantaloni scurți și maiou. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

De ce a renunțat Cristina Scuccia la viața monahală

La opt ani după ce a ridicat trofeul de la Vocea Italiei, Cristina Scuccia a anunțat în cadrul unui talkshow italian că a renunțat la călugărie: "Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

Cristina Scuccia a mărturisit că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a lua această decizie și că asta nu înseamnă că a renunțat la credință. "Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine (...), Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”, a mai declarat Cristina. 

Cristina Scuccia a câștigat Vocea Italiei în 2014

Cristina Scuccia a uimit o lume întregă în anul 2014, când s-a prezentat la audițiile pe nevăzute de la Vocea Italiei. Cei patru antrenori, printre care și regretata Raffaella Carra, au rămas fără cuvinte când au întors scaunele și au văzut pe scenă o călugăriță. Cristina a oferit o interpretare entuziastă a hitului „No One”, al Aliciei Keys. 

La acea vreme, Cristina Scuccia era călugăriță la mănăstirea “Ursuline Sisters of the Holy Family”, din Milano. Sora Cristina nu i-a cucerit doar pe antrenori, ci și pe telespectatori. Călugărița a reușit să ajungă în finală și să câștige Vocea Italiei, după ce a interpretat melodia “What a Feeling”, din filmul Flashdance.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram sistercristinaofficial/ Instagram L’isola


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni