• PRO TV
  • Bucurie mare pentru Neymar! Fotbalistul va deveni tată pentru a doua oară: „Visăm la viața ta, plănuim sosirea ta"

Bucurie mare pentru Neymar! Fotbalistul va deveni tată pentru a doua oară: „Visăm la viața ta, plănuim sosirea ta"

Bucurie mare pentru Neymar! Fotbalistul va deveni tată pentru a doua oară: „Visăm la viața ta, plănuim sosirea ta"

Fotbalistul brazilian Neymar va deveni tata pentru a doua oară. Starul de la Paris Saint-Germain și iubita sa, Bruna Biancardi, au dat vestea cea mare pe rețelele sociale.

Neymar, în vârstă de 31 de ani, și influencerul Bruna Biancardi, în vârstă de 28 de ani, au anunțat pe Instagram, alături de câteva fotografii, vestea că vor avea primul lor copil împreună. Neymar este deja tată pentru Davi Lucca, în vârstă de 12 ani, pe care îl are cu fosta iubită, influencerul, Carolina Dantas.

În una dintre  imaginile respective Neymar și Bruna apar  îmbrățișați, cu mâinile pe pântecul influencerului, în timp ce în altă fotografie, fotbalistul sărută drăgăstos pântecul Brunei. Aceasta apare îmbrăcată într-o pereche de blugi și un top croșetat alb, care îi lasă la vedere începutul de burtică.

Alături de imagini, cei doi au publicat și un mesaj lung prin care au confirmat vestea, împreună cu un verșeț din Biblie. „Înainte de a te forma în pântece te-am ales, înainte de a te naște te-am pus deoparte, Ieremia 1:5”

„Visăm la viața ta, plănuim sosirea ta și știm că ești aici pentru a ne completa dragostea, pentru a ne lăsa zilele mult mai fericite”. „Te vei alătura unei familii frumoase, cu un frate, bunici, unchi și mătuși care deja te iubesc foarte mult!” „Vino repede copilă, te așteptăm!”

Postarea celor doi a stârnit și zvonuri legate de o posibilă logodnă, având în vedere că fanii au zărit o verighetă pe degetul Brunei. Relația dintre cei doi ar fi început prin 2021, însă a fost confirmată doar în ianuarie 2022. În august 2022, cei doi au anunțat că s-au despărțit, însă au reluat relația la scurt timp.

Neymar face parte din echipa națională a Braziliei și este atacant la clubul Paris Saint-Germain din Liga 1.

Sursă foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni