• PRO TV
  • Pe 20 aprilie 2023 se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Berbec! Ce zodii vor fi cel mai afectate

Pe 20 aprilie 2023 se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Berbec! Ce zodii vor fi cel mai afectate

Pe 20 aprilie 2023 se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Berbec! Ce zodii vor fi cel mai afectate

Luna Nouă din 20 aprilie 2023 dinamizează zodia Berbec și anunță noi începuturi, curajul de a iniția acțiuni și de a porni pe un alt drum. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare dintr-o serie de eclipse, care vor dura până la finalul lunii martie 2025.

Pe 20 aprilie 2023 are loc cea de-a doua Lună Nouă în Berbec de anul acesta, prima fiind pe 21 martie 2023, care a avut loc la începutul zodiei. Acum se formează pe ultimul grad, iar evenimentele declanșate în urmă cu câteva săptămâni, vor avea efect pentru următoarele șase luni. Ne putem aștepta la o culminare sau la o încheiere a unor evenimente din trecut, să simțim că avem nevoie să lăsăm în urmă o situație, care ne frământă de mai mult timp, pentru a începe ceva nou.

Din configurația astrală face parte Jupiter, marele benefic, care susține contextul astral și oferă oportunități de dezvoltare. Un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin zodia Vărsător, va aduce evenimente cu o intensitate emoțională mare și o eliberare de atașamente puternice. Posibil Eclipsa de Soare să ne ajute să eliminăm ce ne ține în loc să evoluăm. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează cu Saturn din Pești, anunță stabilitate și asumarea unor responsabilități, chiar dacă drumul poate fi presărat cu blocaje, amânări sau efort susținut.


Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!


Luna Nouă din Berbec marchează începutul unei etape noi, este asociată cu inițierea de acțiuni și impactează una dintre cele doisprezece case astrologice, respectiv domeniile guvernate de zodia Berbec.

 

Berbec/ Ascendent în Berbec 

 

Luna Nouă din zodia Berbec are loc în casa personalității și deschide noi etape în planurile tale personale și profesionale. Eclipsa de Soare, care o însoțește, anunță evenimente neașteptate sau răsturnări de situație, mai ales în planul sentimental, pentru că Soarele îți guvernează casa iubirii, fericirii, cuceririlor, aventurilor romantice. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton din Vărsător aduce schimbări în planurile tale profesionale, privind proiectele pe termen lung.

 

Taur/ Ascendent în Taur 

 

Luna Nouă din zodia Berbec are loc în sectorul asociat frământărilor interioare, subconștientului, izolării și trecutului, și te invită la un bilanț, la elimininarea din viața ta a tuturor situațiilor sau persoanelor, care te țin în loc să evoluezi. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, s-ar putea să ai niște revelații sau conștientizări, să faci o schimbare în viața de familie, privind casa, spațiul de locuit. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și-n planul profesional, pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa carierei și reputației profesionale.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, dar și a activităților de pe urma exercitării profesiei. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează sectorul comunicării și informațiilor, nu sunt excluse surprize, dar și răsturnări de situație în planurile pe termen lung, din cauza unor vești care te iau prin surprindere. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător aduce schimbări cu impact emoțional în principiile, credințele, sistemul de valori, perfecționarea profesională, călătoriile, relațiile cu străinătatea și lărgirea orizonturilor cunoașterii.

 

Rac/ Ascendent în Rac 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul carierei și reputației profesionale, imaginii și statutului personal. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa banilor, este posibil să apară surprize, evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-un context financiar-profesional. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător aduce schimbări în sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul de cuplu, privind moștenirile, datoriile, creditele, taxele, impozitele, dar și sectorul intim.

 

Leu/ Ascendent în Leu 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul asociat principiilor, credințelor, perfecționării profesionale, călătoriilor. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele îți guverneaă casa personalității, nu sunt exluse surprize și răsturnări de situație în planurile personale, în sistemul de valori/principii, o călătorie, perfecționarea profesională. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton din Vărsător aduce schimbări transformatoare în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în planul financiar, al banilor, care provin din alte surse decât salariile, moștenirile, taxele, impozitele, transformările profunde și intimitatea. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul financiar, dar și-n relația de cuplu, intimitate și încrederea reciprocă. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător aduce schimbări în domeniul muncii, rutinei zilnice, relațiilor cu cei cu care desfășori activități profesionale, dar și sănătății.

 

Balanță/ Ascendent în Balanță  

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, poți să ai parte de surprize și evenimente neașteptate. Soarele guvernează sectorul activităților de pe urma exercitării profesiei, viața socială, proiectele de viitor, așa că este posibil să apară modificări și-n relațiile de muncă. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător aduce schimbări în relația sentimentală, relațiile cu copiii, privind valorificarea unui talent și conștientizarea unor abilități pe care le ai și nu le-ai folosit.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în planul muncii, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare care poate aduce evenimente neprevăzute la serviciu, surprize în relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, dar și-n ce privește starea de sănătate. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător aduce schimbări în familie, relațiile cu părinții, administrarea unui imobil, patrimoniul sau bunuri pe care le deții la comun cu alte rude.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor talente, dar și surprize și evenimente neașteptate. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, poți lua decizii neașteptate în planul iubirii, în ce privesc copiii sau valorificarea unei pasiuni. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător, respectiv din casa comunicării și gândirii, poate aduce decizii importante în modalitatea de interacționare cu ceilalți, comunicare, raționament și negocieri.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții, dar și surprize neașteptate și răsturnări de situație. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, este posibil să iei decizii importante legate de o mutare, administrarea unui imobil sau în relațiile cu părinții. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător, respectiv din casa banilor, poate să-ți aducă o decizie privind administrarea finanțelor.

 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul comunicării, informațiilor, veștilor, învățării și interacționării cu ceilalți. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa relațiilor, nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate în raport cu relațiile tale personale sau profesionale. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător, respectiv din casa personalității, îți aduce schimbări profunde în modul în care te raportezi la relații. 

 

Pești/ Ascendent în Pești 

 

Luna Nouă din zodia Berbec aduce noi începuturi în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa muncii, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în sectorul financiar. Pe de altă parte, aspectul tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din Vărsător, respectiv din casa subconștientului și frământărilor interioare, te invită la introspecție și meditație. Vei putea să treci peste niște trăiri emoționale puternice doar prin iertare și reechilibrare.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni