• PRO TV
  • Imagini incredibile cu momentul în care patronul Jean Sasu a fost înjunghiat în fața cafenelei sale!

Imagini incredibile cu momentul în care patronul Jean Sasu a fost înjunghiat în fața cafenelei sale!

Imagini incredibile cu momentul în care patronul Jean Sasu a fost înjunghiat în fața cafenelei sale!

Jean Sasu este un cunoscut om de afaceri din România, acesta fiind unul dintre patronii lanțului de cafenele și cluburi de noapte, Nuba. În cursul zilei de joi, 20 aprilie 2023, bărbatul a fost înjunghiat pe stradă, chiar în fața propriei sale locații exclusivise din cartierul Dorobanți, o zona selectă a Capitalei. 

Jean Sasu a fost înjunghiat cu un cuțit, în plină stradă, chiar în fața cafenelei sale. Imediat după incident, la fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță care l-a transportat pe patron la cea mai apropiată instituție medicală, Spitalul Floreasca. Ajuns la spital, omul de afaceri a intrat direct în sala de operații. 

Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere, amplasate la intrarea în cafeneaua Nuba. În videoclip se poate observa cum Jean Sasu părăsește locația exclusivistă alături de o femeie. Lucrurile păreau să se desfășoare normal, însă imediat în spatele lui a apărut un individ care a scos din buzunar o armă albă și l-a înjunghiat pe patron de două ori, consecutiv. 


După ce au fost analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere, s-a observat că atacatorul a stat la o masă din cafenea și a așteptat ca patronul să părăsească incinta. Polițiștii aflați la fața locului au ridicat mai multe probe, printre care și amprentele lăsate de bărbat pe un pahar din care a băut. 

Potrivit primelor declarații ale angajaților și patronilor de la cafeneaua Nuba, se speculează că a fost vorba de un atac premeditat, deorece individul a venit constant în ultima perioadă la locația exclusivistă.

Cine este Jean Sasu

În vârstă de 35 de ani, Jean Sasu a absolvit Facultatea de Drept și a lucrat în două bănci. Inițial a fost casier, după care a urcat în ierarhie până a ajuns director de sucursală. La un moment dat, a povestit că i-a plăcut viața de noapte, așa a decis să își facă o afacere. După o primă investiție nereușită, în 2015 și-a găsit asociații potriviți și împreună cu ei a fondat Nuba. Acum au sute de angajați în cele 12 restaurante, terase și cafenele din București și Mamaia, unde în sezon încasările sunt uriașe.

Sursă foto: Știrile PROTV.RO, Facebook/Jean Sasu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni