• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 24 -30 aprilie 2023. Racii încep o relație cu un coleg sau își vor înșela partenerul de cuplu

Horoscop săptămâna 24 -30 aprilie 2023. Racii încep o relație cu un coleg sau își vor înșela partenerul de cuplu

Horoscop săptămâna 24 -30 aprilie 2023. Racii încep o relație cu un coleg sau își vor înșela partenerul de cuplu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 24 - 30  aprilie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, aspectul armonios care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Marte, guvernatorul tău, aduce cooperare și rezolvarea unor chestiuni, care țin de familie, patrimoniu și relația cu părinții. Finalul de săptămână aduce preocupări pentru sfera sentimentală și surprize în relație.

Bani – Marți, Soarele în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Saturn și s-ar putea să primești niște sume de bani sau să semnezi un contract, însă suma primită o ții secretă.

Muncă – Cea mai activă zi din săptămână este miercuri, când Luna formează un aspect strâns cu Marte, guvernatorul tău. Atenție, însă, că este posibil să fii mai impulsiv și să strici niște relații! Dacă ai impresia că cei cu care lucrezi nu pot ține pasul cu tine, nu este din cauza lor, ci a ta, pentru că vrei ca totul să se desfășoare repede!

 

Horoscop Taur săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– În weekend, ai timp de partener și de viața de familie, treburi gospodărești sau rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei. Posibil să ai niște conversații cu partenerul de cuplu, care te vor surprinde. Apar și deplasări neașteptate.

Bani – Începi săptămâna cu cheltuieli. Chiar dacă încasezi niște sume de bani, ai grijă la buget! Pe de altă parte, luni, Mercur, planeta comunicării, îți aduce negocieri profitabile. Posibil să reiei niște discuții și de data aceasta să pici la înțelegere.

Muncă– La serviciu sau în proiectele tale profesionale ai susținere din partea unui prieten sau a unei persoane cu putere de decizie. Miercuri, conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, dinamizează casa comunicării, așa că ai grijă cum pui problemele, pentru că s-ar putea să iasă scântei, dacă interlocutorii tăi nu rezonează cu propunerile tale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu evenimente în planul sentimental. Conjuncția Lunii cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia ta, îți aduce farmec și dispoziție de flirt și ieșiri cu prietenii. Ești deschisă să cunoști persoane noi.

Bani – Planul financiar se activează marți, când aspectul armonios pe care îl formează Mercur, guvernatorul tău, cu Marte, planeta acțiunii, din casa banilor, îți aduce decizii bune financiare și o reorganizare a cheltuielilor. Miercuri, conjuncția Lunii cu Marte, din casa banilor, ar putea să te determine să faci niște cheltuieli sub impulsul momentului, iar recomandarea astrelor este să eviți speculații financiare sau cheltuieli neprogramate.

Muncă– La mijlocul săptămânii, aspectul armonios, care se formează între Soarele, în tranzit prin zodia Taur, și Saturn, din casa carierei, imaginii și reputației profesionale, susține implicarea în activități noi profesionale. 

 

Horoscop Rac săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Posibil să începi o relație romantică cu unul dintre colegi sau prieteni din grupul pe care-l frecventezi. De asemenea, dacă te afli într-o relație care nu mai funcționează, ai tentația să începi o alta, ascunsă.

Bani – Finalul de săptămână vine cu preocupări pentru demararea unor proiecte de pe urma cărora să obții sume suplimentare. Posibil să ți se returneze o datorie.

Muncă– Atenție la ziua de miercuri, când se formează conjuncția dintre Lună și Marte, planeta acțiunii, în casa personalității, pentru că este posibil să aducă răsturnări de situație într-un context profesional. Soarele în tranzit prin casa proiectelor pe termen lung în aspect armonios cu Saturn, din casa perfecționării profesionale, te determină să iei decizia de a începe niște cursuri, să participi la seminarii sau workshopuri într-un domeniu de interes pentru tine. 

 

Horoscop Leu săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Weekend-ul vine cu preocupări pentru propria persoană și pentru planul relațional, unde ai putea să te aștepți la surprize sau evenimente neașteptate, schimbări în planurile pe termen lung.

Bani – Pe 25 aprilie, Soarele, în tranzit prin casa carierei și persoanelor cu putere de decizie, formează un aspect favorabil cu Saturn, din casa avantajelor financiare. Vei găsi soluții de finanțare, ți se aprobă un credit sau un buget de către șefi.

Muncă– Cea mai activă zi din săptămână este miercuri, când Luna formează un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii. Se dinamizează axa muncii și este posibil să fie mai greu să faci față unor provocări. Vei fi foarte solicitată, însă poți cere ajutorul colegilor, care vor coopera cu tine.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– În prima parte din săptămână primești vești de la prietenii din străinătate și este posibil să programezi o călătorie. De asemenea, aspectul armonios care se formează între Soarele, din casa principiilor, credințelor, lărgirii orizonturilor și călătoriilor, și Saturn din casa relațiilor, anunță o perioadă bună în cuplu, cu aceleași viziuni și perspective asupra vieții și petrecerii timpului liber. 

Bani – Cea mai activă zi din săptămână este miercuri, când se formează o conjuncție între Lună și Marte, planeta acțiunii, în casa proiectelor de viitor. Pentru că Marte este guvernatorul casei intereselor financiare, este posibil să primești niște sume de bani, care vin neașteptat.

Muncă– În partea a doua a săptămânii ai curaj să-ți spui niște nemulțumiri și chiar dacă îți dorești o schimbare profesională, simți că încă nu ești pregătit. În weekend, s-ar putea să ai parte și de surprize neașteptate în planul proiectelor tale de viitor.

 

Horoscop Balanță săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Dacă ai de clarificat anumite chestiuni în relație, ai putea să încerci la începutul săptămânii, când se formează un aspect armonios între Mercur, planeta comunicării, și Marte, guvernatorul casei relațiilor.

Bani – Marți, apar oportunități de suplimentare a veniturilor sau de discutare/negociere a unor sume de bani. Responsabil de acest lucru este aspectul armonios care se formează între Soare și Saturn, care susține acțiunile pe termen lung.

Muncă– Conjuncția Lunii cu Marte din casa carierei, care se formează miercuri, vine să te determine să-ți vezi obiectivele atinse, iar preocupările pentru sfera socio-profesională vor fi prioritare. În weekend, te întâlnești cu prieteni, pe care nu i-ai mai văzut de mult și s-ar putea să vină și niște propuneri profesionale.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Sfera sentimentală/relațională este activată săptămâna aceasta de două aspecte armonioase între Mercur și Marte, și Soarele în tranzit prin casa relațiilor cu Saturn din casa iubirii și sferei afective. Rezonezi cu partenerul, aveți viziuni comune și constructive. 

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și ești mulțumit de faptul că luna aceasta ai reușit să te încadrezi în niște cheltuieli, să nu mai depășești bugetul.

Muncă– Cea mai activă zi din săptămână este miercuri, când Luna și Marte, guvernatorul tău, formează o conjuncție în casa asociată studiilor și perfecționării profesionale. Înregistrezi un succes și faci impresie bună dacă trebuie să susții un proiect, o idee care trebuie implementată în cadrul activităților profesionale pe care le desfășori.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Posibil la finalul săptămânii să pleci în afara orașului într-un sejur cu partenerul de cuplu, la rude sau într-o stațiune. Încerci să-ți rezervi mai mult timp partenerului, să recuperați timpul.

Bani – Din punct de vedere financiar stai bine, iar aspectul care se formează între Mercur, planeta negocierilor, și Marte, planeta acțiunii, vine să-ți aducă avantaje financiare și încheieri de contracte noi. Cea mai activă zi din săptămână este miercuri, când Luna formează o conjuncție cu Marte, în casa asociată finanțelor, semn că vei avea de rezolvat chestiuni într-un context financiar.

Muncă– Se anunță o săptămână dinamică și mobilizezi pe toată lumea cu energia ta. Contextul astral din această săptămână te îndeamnă să faci și curat în proiectele tale, în echipa cu care lucrezi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Dacă intenționezi să faci niște cuceriri, aspectul armonios pe care Soarele, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, îl formează cu Saturn, din casa comunicării, te ajută să impresionezi prin cunoștințe și știi exact de declarații să faci.

Bani – Finalul săptămânii aduce preocupări pentru situația financiară, iar sextilul care se formează între Uranus, guvernatorul casei banilor, cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa relațiilor, ar putea să-ți aducă idei originale de a face bani dintr-o asociere.

Muncă– Sectorul parteneriatelor profesionale și asocierilor este activat miercuri de conjuncția care se formează între Lună și Marte, planeta acțiunii. Totuși, sunt de evitat decizii pripite. Stai departe de conflicte sau tensiuni, în cazul în care nu găsești căi comune cu cei cu care desfășori activități!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Finalul săptămânii îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, iar sextilul care se formează între Uranus, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, îți poate aduce răsturnări de situație în raport cu partenerul, din cauza unor neînțelegeri familiale. Ai grijă cum pui problemele dacă nu-ți dorești o despărțire!

Bani – Soarele în tranzit prin casa familiei formează un aspect armonios cu Saturn din casa banilor, semn că vei primi o sumă de bani de la părinți sau aceștia susțin niște demersuri pe care vrei să le rezolvi cu casa.

Muncă– Casa muncii este activată miercuri de conjuncția care se formează între Lună și Marte, planeta acțiunii. Se anunță cea mai dificilă zi, mai ales că apar și tensiuni cu colegii. Ai grijă la impulsurile de moment!

 

Horoscop Pești săptămâna 24 - 30  aprilie 2023

 

Dragoste– Sectorul iubirii și aventurilor sentimentale este activat de aspectul armonios care se formează între Soarele, în tranzit prin casa comunicării și deplasărilor, cu Saturn din zodia ta. Ai posibilitatea să discuți sau să clarifici anumite chestiuni relaționale, iar dacă ești singur, fii atent în jurul tău dacă faci o deplasare, pentru că este posibil să cunoști pe cineva de care să fii interesat în scurt timp.

Bani – Conjuncția Lunii cu Marte, guvernatorul casei banilor, care se formează în casa creativității, vine să-ți aducă, miercuri, posibilitatea să te remarci cu o idee, să ai inspirație într-un proiect la  care lucrezi, de pe urma căruia să obții beneficii financiare.

Muncă– Posibil la serviciu să întâmpini niște blocaje sau întârzieri într-un proiect profesional și s-ar putea să fii suprasolicitată câteva zile. Recomandare astrelor este să nu te descurajezi, pentru că este posibil ca blocajele să te ducă într-o altă direcție, mult mai bună.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni