• PRO TV
  • Soțul lui Carmen Grebenișan, surpriză pentru concurentă! Cum o așteaptă acasă

Soțul lui Carmen Grebenișan, surpriză pentru concurentă! Cum o așteaptă acasă

Soțul lui Carmen Grebenișan, surpriză pentru concurentă! Cum o așteaptă acasă

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2023! Aceasta a reușit să își demonstreze capacitățile fizice și pshice și s-a calificat în ultimii 8 supraviețuitori. Nici ea, nici soțul ei nu s-au așteptat să ajungă până în acest punct al concursului.

Alex Militaru este extrem de fericit pentru soția sa, care a ajuns foarte departe în competiția Survivor România. Deși a fost de multe ori supusă preferințelor publicului, aceasta a reușit să câștige simpatia celor de acasă și să primească suficiente voturi încât să rămână în concurs.  (VEZI CUM ARATĂ SOȚUL LUI CARMEN GREBENIȘAN ÎN GALERIA FOTO)

Într-un interviu oferit pentru CLICK.RO, Alex Militaru a dezvăluit că este foarte mândru de Carmen și că nu se aștepta să ajungă până în acest punct al competiției. Mai mult decât atât, bărbatul a dezvăluit că prima lună fără ea a fost cea mai dificilă, acum obișnuindu-se cu ideea. Acesta abia așteaptă să o revadă și nu o așteaptă acasă oricum, ci cu flori, tort și dulciuri:

„Nu mă așteptam să ajungă până aici Carmen. Mă bucur foarte mult pentru ea, pentru parcursul său, în competiție. Prima lună, atunci când a plecat Carmen de acasă, a fost foarte greu fără ea, dar m-am retresat în timp când am văzut că și ea este bine și se descurcă pe traseu. Sunt mândru de Carmen! Este o persoană imbatabilă din punct de vedere psihic. Când o să ajungă acasă o să o aștept cu tort, dulciuri, flori, de toate”, a spus el pentru sursa citată.

Alex este de părere că soția lui va ajunge în marea finală Survivor România deoarece este o persoană echilibrată și constantă: 

„Însă, până atunci mai este! Eu cred că ea o să ajungă până în finală. Că să fiu sincer „Survivor” nu înseamnă doar rezistență fizică, înseamnă mult mai mult și ea este foarte ok acolo am văzut. Este foarte echilibrată și constantă”, a adăugat el. 
 

Soțul lui Carmen Grebenișan a mărturisit că în viitorul apropiat cei doi nu au un plan să devină părinți, însă nu se știe niciodată:

„Pentru noi a contat această distanță de câteva luni. Atunci când ea a plecat de acasă noi doi am avut niște discuții și timpul și distanța care este între noi ne-a făcut să ne dăm seama de anumite lucruri, eu așa zic. Mai exact, ne-a ajutat, pe amândoi, să fim mult mai tari. Nu știu dacă atunci când o să vină acasă vom deveni rapid părinți. Noi ne dorim un copil, dar nu știu dacă în perioada următoare pentru că mai avem multe de făcut cum ar fi să ne bucurăm de viață, să ne plimbăm, să călătorim”.

Sursă foto: Carmen Grebenișan/Instagram, Alex Militaru/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni