• PRO TV
  • Cine este Davide Scibetta, bărbatul care uimește cu trucurile sale de frumusețe. Cum a ajuns popular pe TikTok

Cine este Davide Scibetta, bărbatul care uimește cu trucurile sale de frumusețe. Cum a ajuns popular pe TikTok

Cine este Davide Scibetta, bărbatul care uimește cu trucurile sale de frumusețe. Cum a ajuns popular pe TikTok

Davide Scibetta are 32 de ani și locuiește în Germania. Tânărul de origine italiană s-a remarcat pe TikTok și Instagram, după ce a început să publice filmulețe în care arată cum se aranjează. „Totul a pornit dintr-o glumă”, povestește el într-un interviu. 

Davide Scibetta spune că, într-o zi, o prietenă i-a spus că pare obosit și că ar putea să folosească un corector pentru a ascunde cearcănele și micile imperfecțiuni ale tenului. „La început am refuzat, după care am zis hai să încerc”. Tânărul a rămas impresionat de rezultat și s-a gândit să facă un video, arătând cum se machiază. Totul a pornit ca o glumă, dar când filmulețul a devenit viral, tânărul a rămas șocat. În doi ani de la publicare, acel video scurt a adunat peste 70 de milioane de vizionări. Davide își face părul cu placa și își aplică patch-uri cu hidrogel pentru pielea din jurul ochilor. 

@davide__scibetta It’s all about brows✌️ #tiktokhair #tiktok #trend #styletips #foryou #fy #fyp #makeup #glowup#beforeandafter #eyebrows #browgame ♬ Wake Up - Cheese People

Chiar dacă mai primește și mesaje răutăcioase pe rețelele sociale, Davide consideră că machiajul nu este doar pentru femei. Bărbatul a devenit foarte popular, având în prezent 1,3 milioane de urmăritori pe TikTok și peste 350 de abonați pe Instagram. 

„Nu mă deranjează și știi de ce? Pentru că este viața mea și voi face mereu ceea ce mă face fericit!", a declarat el, scrie selfies.com

Sursă foto: Instagram/ TikTok/ davide__scibetta


Vezi și: Bianca Patrichi, primele declarații după părăsirea competiției Survivor


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni