• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, surprinsă în loja unui sportiv milionar! Fotografia care a stârnit mii de reacții

Mădălina Ghenea, surprinsă în loja unui sportiv milionar! Fotografia care a stârnit mii de reacții

Mădălina Ghenea, surprinsă în loja unui sportiv milionar! Fotografia care a stârnit mii de reacții

Prezența celebrei brunete în loja rezervată apropiaților unui milionar cunoscut a stârnit mii de zvonuri referitoare la o nouă idilă! 

Mădălina Ghenea este, fără îndoială, una dintre cele mai dorite femei din showbiz! Actrița a fost surprinsă în loja jucătorului de tenis milionar Grigor Dimitrov, care a jucat duminică la Madrid împotriva lui Carlos Alcaraz. Se pare că bruneta nu i-a ținut noroc, căci sportivul bulgar a pierdut în fața adversarului, dar a avut grijă totuși să îi urmărească cu mare atenție fiecare mișcare.

Zvonurile au început să apară, iar acum se presupune că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Jurnaliștii din Spania au marcat momentul și au lăudat-o pe frumoasa Mădălina Ghenea pentru apariția sa impecabilă la meciul de tenis.

„Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a scris presa străină.

Grigor Dimitrov are 31 de ani și este considerat cel mai sexy bărbat din circuitul masculin de tenis. Sportivul, care deține o avere estimată la 22 de milioane de dolari, s-a iubit cu femei celebre precum Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

Sursă foto: Instagram/Getty

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni