• PRO TV
  • Cine este Joseph Adam, soțul Andei Adam, și cum a ajuns să joace în Miami Bici 2

Cine este Joseph Adam, soțul Andei Adam, și cum a ajuns să joace în Miami Bici 2

Cine este Joseph Adam, soțul Andei Adam, și cum a ajuns să joace în Miami Bici 2

Codin Maticiuc și Matei Dima filmează intens la „Miami Bici 2”, comedia românească realizată peste Ocean care promite să fie un nou succes de box-office. Din distribuție face parte și Joseph Adam, soțul Andei Adam. Iată cum a ajuns el să joacă în continuarea filmului „Miami Bici”!

Gallery

Anda Adam și soțul ei sunt de două săptămâni în America, la Los Angeles, unde se filmează comedia Miami Bici 2. Joseph Adam joacă în filmul regizat de Jesus del Cerro și are un rol de tip dur care îi protejează pe protagoniștii Maticiuc și Dima.

Joseph a locuit un an în Los Angeles și a terminat cursuri de actorie aici, tocmai din acest motiv, în urma castingului, a obținut un rol în acest film. Rolul pe care îl are soțul meu în acest film se potrivește cu alura sa și cu personajul. Joacă un tip dur, periculos. Îl ajută fizicul”, dezvăluie Anda Adam.

Filmările la comedia românească au loc la Miami, Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills și Santa Monica. Anda Adam, care până acum a stat pe margine pentru a-și admira soțul, ar putea fi cooptată în echipă în curând. 

Este posibil să am și eu o colaborare cu producția filmului Miami Bici 2, dar nu pot spune deocamdată mai multe detalii”, este precaută Anda Adam.

Artista spune că își va ține fanii la curent cu ce se întâmplă pe platourile de filmare postând pe rețelele sociale și pe canalul ei de YouTube.

Cine este Joseph Adam

Joseph Adam s-a născut în Paris și a locuit o perioadă în Elveția și Franța. Bărbatul a mai fost căsătorit și are o fetiță din acea relație. La sfârșitul anului trecut, bărbatul s-a căsătorit cu Anda Adam și a preluat numele de familie al artistei.

Invitată în emisiunea La Măruță, în toamna anului trecut, Anda Adam a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Joseph, la acea vreme logodnicul ei.

Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite, fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui. Imediat ce a plecat de lângă mine am zis: wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? 

Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea. (…) Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere”, a mărturisit Anda Adam în emisiune.

Vezi și VIDEO:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni