• PRO TV
  • Sir Karl Jenkins, reacție după ce a fost confundat cu Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Sir Karl Jenkins, reacție după ce a fost confundat cu Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Sir Karl Jenkins, reacție după ce a fost confundat cu Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Sir Karl Jenkins, un compozitor renumit din Țara Galilor, a fostr subiect de bârfă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. După ce internauții au fost siguri că e „Meghan Markle deghizată”, muzicianul s-a ales cu altă acuzație. Cum a reacționat de aceste zvonuri.

Sir Karl Jenkins a compus unul dintre cântecele care au fost ascultate la încoronarea Regelui Charles al III-lea și a fost unul dintre oaspeții de vază ai evenimentului. 

Cu toate acestea, compozitorul galez nu a fost recunoscut de publicul larg, iar o parte dintre internauți au fost siguri că părul său artificial și ochelarii sunt deghizarea perfectă pentru a-și ascunde adevărata identitate. Fanii regali au fost convinși că Meghan Markle s-a deghizat pentru a participa la încoronare, însă compozitorul a negat zvonul.

Am fost chiar surprins de faptul că unii oameni au crezut să sunt Meghan Markel deghizată”, a spus acesta pe Twitter. Mai mult, Sir Karl Jenkins a dezvăluit că ulterior a fost acuzat de ce mult mai grav, ținând să dezmintă totul.

Cineva a scris că am fost acolo, oricine aș fi fost, pentru a fura bijuteriile Coroanei”, a mai spus compozitorul.

Sir Karl Jenkins a ținut să lămurească și chestiunile legate de aspectul său, negând că ar fi purtat vreodată perucă și mustață false.

Arăt așa tot timpul și, în plus, asta de la gâtul meu, ceea ce ți se oferă atunci când primești titlul de cavaler - asta era la gâtul meu peste care mi-au venit cravata și jacheta.

Și mustața mea a fost menționată în The Times - dar am mustața de la 18 ani. Era foarte la modă atunci. Deci, ăsta sunt eu. Nimic sinistru sau surprinzător în asta”, a mai spus muzicianul.

Meghan Markle nu a fost la încoronare, iar dovadă stau instantaneele surprinse de paparazzii de peste Ocean.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni